2777
2789
اولین باره میخوام بیام اصفهان. کجاهارو پیشنهاد میدید؟ در کل اگه راهنمایی دارین ممنون میشم بگین

جز میدون امامو ۳۳ پل و چهار باغ عباسی منارجنبان چیز خاصی نداره اینجا

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دیشب یکم سرد شده و بارونی اگه خیلی سرمایی نباشید میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من گرمایی هستم میتونم. ولی بقیه نه پس اینجوریه باید لباس زمستونی بیاریم

بیار ولی ن خیلی چون اگه گرم بشه خیلی گرم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اطراف ما شهرداری باکمک هلال احمر چادر مسافرتی زدن  کنار دریا که حتی بارون هم بیاد مسافرا دغدغه ای نداشته باشن اخه نا جنوبیا چقد مهمون نوازیم تعریف ازخودنباشه ها چیزی که عیان است چ حاجت ب بیان است یه سالی رفتیم یه شهری اسمشو نمیارم بعد خواستیم چادر بزنیم پلیس اومد گفت اینجا ممنوعه چادر زدن ممکنه دزد بیاد معتاد بیاد گفتیم ببخشید پس شما مجسمه هستید خیلی زشت بود پلیس این حرفا روبزنه اصلا یه چیز عجیب بود

اطراف ما شهرداری باکمک هلال احمر چادر مسافرتی زدن کنار دریا که حتی بارون هم بیاد مسافرا دغدغه ای ند ...

چه خوب اتفاقا مقصد اصلی مون بندرعباسه. کدوم شهر بود؟ اتفاقا باید اسمشو گفت که اطلاع رسانی بشه بقیه هم آگاه بشن

من گرمایی هستم میتونم. ولی بقیه نه پس اینجوریه باید لباس زمستونی بیاریم

کلیسا وانک و حتما بهت پیشنهاد میدم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چه خوب اتفاقا مقصد اصلی مون بندرعباسه. کدوم شهر بود؟ اتفاقا باید اسمشو گفت که اطلاع رسانی بشه بقیه ه ...

عزیزم مابندر کنگان هستیم بندردیر چادر زدن برای مسافران نوروزی هرسال میزنن

اولین باره میخوام بیام اصفهان. کجاهارو پیشنهاد میدید؟ در کل اگه راهنمایی دارین ممنون میشم بگین

سی سه پل و پل خواجو شب بری صفاش بیشتر

میدان نقش جهان بازارچه هایی ک داره خیلی دیدنیهههه 

کوه صفه البته اگ بتونی بری بالا میتونی زیبایی هاشو ببینی 

پل معلق و زیپلاین داره منظره اونجا خیلی قشنگه 

ناژوان حتما بروو آکواریومش هم برو تجربه جالبیههه

اوووووم سیتی سنتر 

اونجام زمین بازی و طبقه های بالاش سینما و رستوران داره 

خوبه 

کلیساهاش نمیدونم این موقع باز یا ن 

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..
مرسی😍

عزیزم خیلی خیلی خوش اومدید .انشاالله که بهتون خوش بگذره ولی اینجا هوا سرده عزیزم نمیتونید تو پارک ها بخوابید بخصوص كه اجازه چادر زدن هم بهتون نمیدن جز یه پارک فدک که از شهر.ی کم دوره ....

جاهای دیدنی هم حتما حتما میدان امام خمینی، پل خواجو و سی و سه پل ، پارک جنگلی ناژوان و تله سیژ و اکواریوم و باغ پرندگان وموزه حشرات داببینید، پارک صفه و تله کابین و رستوران گردی و کوهنوردی را تجربه کنید ، کلیسا وانک، حمام علی قلی اقا، چهل ستون و چهارباغ عباسی، منارجنبان را هم ببینید .....اصفهان شهر سرسبز و قشنگیه هرکجاش برید قشنگه .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....