2777
2789
عنوان

چهارده میلیارد پول زیادیه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 145 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اسم ارث‌میا‌د دلم میگیره از مادرم که خونشو زده بنام خواهرم از پدرم که دارایی هاشو‌زده بنام دادا ...

برای چی چرا انقدر تبعیض 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

خیلی زیاده

ما با یه میلیاردشم راضی ایم خخ

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

بستگی داره باهاش چیکار بخوای کنی ، مثلا دوست من با ۱۳ میلیارد یه خونه نودمتری توی غرب تهران خرید ، ماشینم که خیلی راحت میشه با یکی نهایت دو تومن خرید( قیمت جدیدو خبر ندارم البته) 

یکی هم میره طلا میخره 

برای سرمایه گذاری خوبه که بخوای باهاش کار بندازی 

خونه هم میشه خرید ( اگه تهران باشی ،عمده ی این مبلغ رو برای خونه باید بذاری) 

در کل پول کمی نیست و میشه باهاش درامد زایی کرد

خانواده اگر متوسط باشه می‌تونه تغییرات مثبتی براش درست کنه

مثلا خونه بهتر و منطقه بهتر و ماشین های خوب 

دختر مجرد هم اگه یکم فکر اقتصادی داشته‌ باشه می‌تونه آینده ش رو بسازه.

خونه بخره برای خودش و یه سرمایه گذاری کم ریسک و مطمئن شروع کنه و از قبل این پول درآمد داشته باشه 

یا اگه فکر مهاجرته با این پول میتونه عملیش کنه.

اگر پول باشه خوبه اما اگ خونه و ماشین باشه ک ب درد آدم نمیخوره

عزیزم ملک خونه و طلا همون سرمایه س همون پول میشه

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

دقیقا چون این ازدواجای که الان میبینم همون بهتر که تنها بمونم

اره الان هیچکس متعهد و پایبند نیست

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

از نظر من اگر این پول رو داشتم فردا از ایران مهاجرت میکردم

یعنی با این پول میشه مهاجرت کرد؟ بدون تخصص و تحصیل؟

یه خونه میخریدم تهران جا متوسط خونه میدن

فقط همین؟ پس خیلی هم زیاد نیست

فکر خوبیه

با این پول بدون تخصص و تحصیلات بالا میشه مهاجرت کرد؟

کم و زیاد یه چیز نسبیه برا من که دوست دارم خارج از کشور زندگی کنم کمه ولی برا زندگی‌تو ایران عالیه

برای زندگی اون طرف بدون داشتن تحصیلات بالا و تخصص چقدر احتیاجه؟

کاش بود منم میومدم کنارش کار میکردم:)))

هیچ پزشکی در کار نیست 😅

وقتی اسم ارث‌میا‌د دلم میگیره از مادرم که خونشو زده بنام خواهرم از پدرم که دارایی هاشو‌زده بنام دادا ...

عزیز دلم 

چرا بین بچه ها فرق میزاشتن؟

خب زیاده دیگه من این پولو داشتم ی ماشین وخونه عااالی میخریدم

بین خونه و ماشین عالی و ازدواج کدوم انتخاب میکردی عزیزم؟