2777
عنوان

به به عكس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 84 پست
همه جا میگن خوش هیکله و..تازه با ورزش این شکلی شده..آره جون عمش مشخصه پروتزه😂

هرچیزی به اندازه اش خوبه

واس این خانم دیگه شده از این طاقچه قدیمیا میشه دو تا گلدون روش گذاشت جهت تزیین😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاترپسندکردی؟؟؟یابازم بزارم

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
اخه کاربری قبلیم  شما تاپیک زده بودی واسه لباست یادم بود

آره میخواستم برم عروسی قوم شوهر نظرسنجی گذاشتم خداروشکر تایید شدم 😁😁😁

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
نرو..منم همیشه خودم خودمو آرایش میکنم واسه عروسیمم مجبورم برم آرایشگاه😄

من کلا از وقتی عروسی کردم شاید سه بار رفته باشم ارایشگاه. همیشه خودم هم اصلاح هم ارایش وِ

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
هرچیزی به اندازه اش خوبه واس این خانم دیگه شده از این طاقچه قدیمیا میشه دو تا گلدون روش گذاشت جهت ت ...

دقیقا..خیلیم معروفه همه جا تو ت لگرام تو اینستا هست..من که خوشم نمیاد دیگه به قول شما هرچیزی اندازه ای داره

بزا

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
دقیقا..خیلیم معروفه همه جا تو ت لگرام تو اینستا هست..من که خوشم نمیاد دیگه به قول شما هرچیزی اندازه ...

تناسب اندام و ورزش رو خیلی دوست دارم ولی دیگه به اندازه و کاملا باهاتون موافقم