2777
2789
عنوان

به به عكس😋

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 84 پست

ادرس ارایشگاهم خواستی بدم😐

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یه سوال

توی جشن حنابندان چیکار میکنن؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ادرس ارایشگاهم خواستی بدم😐

وای دقیقا 20 سال پیش ارایشا همین بود😂😂😂😂کله سفید تن حالا بسته به پوستت اکلیل ابیم میپاچیدن تو موی عروس😂😂😂

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
وای دقیقا 20 سال پیش ارایشا همین بود😂😂😂😂کله سفید تن حالا بسته به پوستت اکلیل ابیم میپاچیدن تو مو ...

عروسی خواهر منو توصیف کردی یه کاری باهاش کردیم البوم عروسیش رو اتیش زد😆😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄