2821
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست

خانوم عزیز دل ،زیبایی که نشانه ی سر تر بودن نیست ،اگه بچه هاتون رو خوب تربیت کنی و از نظر اخلاق و ایمان و تحصیل به مدارج بالا برسن این یعنی سر تر بودن واقعی ،حالا بگذریم که من با کلمه ی سر بودن خیلی مشکل دارم چون بحث مقایسه پیش میاد  که آفت تربیته ،سعی کن دسته گلاتو همون جوری که هستن بپذیری و حسابی بهشون اعتماد به نفس بدی چون این حس شما ناخوداگاه روشون تاثیر منفی میزاره امیدوارم بچه هاتون خوشبخت و عاقبت به خیر بشن

الا بذکرلله تطمئن القلوب

نمیدونم چرا من و همسرم زشت نیستیم منم حساس بودم از قبل ازدواج روی ظاهر بچه هام ولی از شانس من خدا به جاریم و برادر شوهرم که خیلی معمولی هستن بچه هایی به این قشنگی داد و این شد تنها نقطه ضعف من

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم دنبال همینم ولی احساس میکنم بلد نیستم کتابهایی هست بهم معرفی کنید که واقعا با خوندنش هم آرو بشم ...

کتاب ،من دیگر ما، از اقای عباسی ،چند جلده و خیلی کاربردی  واقعا عالیه دوستم

الا بذکرلله تطمئن القلوب

خوب شما بايد رو خودت كار كني همه بچه خا زيبا هستن اول ارامش داشته باش و حسابي فكر كن ببين عادلانه حرف نميزني از اينكه بچه هات سالم هستن خدا رو شكر كن من بچه اول هم شيك بود هم سرو زبون دار و. كتاب خون شايد باورت نشه از شش ماهگي براش كتاب ميخوندم كلي لغت بلده و با كلاس و هر چي كه شما فكر كني هميشه لباسهاي ماركدار و خودمم اگه تعويف نباشه جلوي چشمم نميگم زيبا هستم اما به خودم ميرسم  و اينكه خيلي هارو ميديدم حسرت زندگي منو ميخورن اما تا سه سال پيش كه بچم بيماري گرفت و هميشه هم باهاشه  

فكر كن حالا همه ميگن اخي بچت مريض شد و كلي رفتاراش عوض شده 

اول فقط و فقط به اين فكر كن كه بچه هات سالم باشن و اينكه باهاشون با ارامش رفتار كن و ي نصيحت تا اين فكر ها مياد تو سرت سريع برا جاريت و بچه هاش دعا كن و بگو ايشالا هميشه خوب باشن باور كن تو زندگي تو هم اثر ميزاره

انشالله که بچت خوب بشه منم همیشه شاکرم ولی خب چون خودم رو از همه لحاظ نزدیک میکنم به چیزهایی که ندار ...

اصلا اين طور فكر نكن به نظر من خدا رو شكر كن كه خوانوادت سالم هستن و باشن بقيه چيزا رو بايد تلاش كني بعدم بچه هات هنوز كوچيكن فكر كن ي دختر يك ساله چه قدر نازه 

خيلي كار ها ميتوني انجام بدي ببرشون اتليه با خودت و شوهرت ي عكس شيك بنداز 

و رو تربيتشون بيشتر تمركز كن نه ظاهر 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  12 ساعت پیش