2777
2789
دخترتون به برادرش حسادت نمیکنه؟

روزا نه ولی شبا دیوونه می‌کنه میگ بزارش زمین لالا کنه.بهش شیر نده .بالشت و از زیر سرش می‌کشه.پستونکش و می‌کنه دهن خودش به خدا ۵تا پستونک گرفتم بازم پستونکی ک تو دهن اینه میخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزا نه ولی شبا دیوونه می‌کنه میگ بزارش زمین لالا کنه.بهش شیر نده .بالشت و از زیر سرش می‌کشه.پستونکش ...

الهی،منم برای همین دومی رو میترسم بیارم،مواظب باش خدایی نکرده اسیب جدی نزنه

خدایاشکرت❤️🙏
الهی،منم برای همین دومی رو میترسم بیارم،مواظب باش خدایی نکرده اسیب جدی نزنه

ولی روزا خیلی خوبه باهاش تا گریه می‌کنه میدوئه سمتش جان جان میگ دست و پاشو بوس می‌کنه.البته خیلی به بزرگه توجه میکنیم باباش ک اصلا سمت کوچیکه نمیاد تا حساس نشهه

ای خداااااا چقدر شیرینن😍دلم غش رفت براشون

چشم بد ازشون دور باشه الهی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ای خداااااا چقدر شیرینن😍دلم غش رفت براشونچشم بد ازشون دور باشه الهی

خیلی ممنونم.آره موقع بارداری خیلی گریه میکردم ک به دخترم ظلم شد و اینا.ولی الان خیلی خوشحالم از داشتنشون

خیلی ممنونم.آره موقع بارداری خیلی گریه میکردم ک به دخترم ظلم شد و اینا.ولی الان خیلی خوشحالم از داشت ...

اصلا هم ظلم نشده من و خواهرمم یکسال بینمون فاصله اس یعنی تا الان از مامانم ممنونیم اینقدر تو سختیا همو خوب درک میکنیم و کمک هم هستیم که نگو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اصلا هم ظلم نشده من و خواهرمم یکسال بینمون فاصله اس یعنی تا الان از مامانم ممنونیم اینقدر تو سختیا ه ...

اطرافیانم اینقدر بد برخورد میکردم باهام ک حد نداشت 

دو تاشونو تنها بزرگ میکنم و کیف میکنم باهاشون.