2777
2789
عنوان

از بچه ها بدم میاد نمیدونم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 40 پست
هممون‌وقتی بچه بودیم پاک بودیمبزرگ میشیم یه روز گناهکار میشیم خوب😂 مسولیت سنگینیه من وسواس دارممممم ...

منم مثل خودتم ،قبلا عاشق بچه ها بودم اما وقتی بچه های جدید رو میبینم ک از سن دبستان چه اعجوبه هایی دارن میشن از بچه متنفر شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل خودتم ،قبلا عاشق بچه ها بودم اما وقتی بچه های جدید رو میبینم ک از سن دبستان چه اعجوبه هایی د ...

وای بخدا کنار خونمون میبینم میان یه کارایی میکنن وحشت میکنم

من بچه مردم شاید نیم ساعت بتونم دوست داشته باشمتو حالت عادی اگر بچه دار شم که روانی میشم

اتفاقا بچه ی خودت باشه خدا عشق و محبتی میده که پای همه چیزش وایمیستی

یه لبخندشو به عالم نمیدی

آدم میشناسم از بچه ها متنفر بود الان جونش برای بچه هاش در میره

بچه های الان دوست نداشتنی اند 

مثل ادم بزرگا 

ما ده سال بچه نداشتیم تو فامیل 

هنوز یکسالشون نشده سیر شدیم از هرچی بچه 

انقد که نق نقو هستن 

ولی بچه ای که خودت تربیت کنی

کتاب خونده باشی و قلق بچه ها رو بلد باشی

هر لحظه باعث شادیت میشه

همون تعبیر قره اعین تو قران

و فرزندپروری یه تجربه شیرین برات میشه

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

هممون‌وقتی بچه بودیم پاک بودیمبزرگ میشیم یه روز گناهکار میشیم خوب😂 مسولیت سنگینیه من وسواس دارممممم ...

شما برو روانپزشک حتما ..اگر بچه دار بشی روزی ده فصل کتکش میزنی

چند سالشهاره هر موقع میخوان میرن بیرون بدون اینکه بگن بزرگه خب اصن خودشو شبیه پسرا کرده تتو زده😕دوم ...

خدا عاقبت شما و بچه هاتون رو خیر کنه 

تنها راه ورود بهشون و تاثیرگذاری محبت کلامی و رفتاری هست اینجوری بیشتر میتونی کمکشون کنی تا به راه بد خدایی نکرده کشیده نشن 

مواظب دوستاشون باش دوست خیلی تاثیر داره تو سنین مدرسه تا ۲۵ سالگی یدفعه دوست ناباب نداشته باشن دختر معتاد و سیگاری و یا آلوده هست در جامعه یعنی فقط مختص پسرها نیست 

شما برو روانپزشک حتما ..اگر بچه دار بشی روزی ده فصل کتکش میزنی

وااا چه ربطی داره پناه بر خدا چه حرفای عجیبی میزنید

هرگز اول که من روحیه ارومی دارم کلا دوم بچه نخواهم داشت سوممممممم تحصیل کرده هستم و مطالعه داشتم میدونم چه ترومایی خواهد شد برای بچه این کتک زدن

من فقط خودم رو از جهات مختلفت مناسب مادر شدن نمیدوتم همین

2790
2778
2791
2779
2792