2777
2789
عنوان

کیک فوری+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 21 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این کیک واسه زمان هایی که یه دفعه واسه عصرونه یا میان وعده هوس کیک میکنیین عالیه.حتی نیاز به همزن هم نداره.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
این انگار دستور کیک فنجونیه خیلی عالی شده نوش جان

مرسی.آره تو دستور اصلی تو فنجون ریخته بودن.من تو قالب کوچیک ریختم.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
خیلی راحته....همون قالب کیکو چرب کردم توش ۴ تا قاشق آرد،۴ تا قاشق شکر.۲ تا ق پود کاکائو.کمی بکینگ پو ...

نچسبید به قالب؟

منم امشب درست کردم با پودر اماده حوصله ی تو توستروفر گذاشتن نداشتم گذاشتم تو قابلمه.بدک نشد😆😆جاتون خالی 

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.