2777
2789
عنوان

اینایی که عروس هلندی دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 45 پست
اخه عروس هلندی اسی سوسول هم هست زودی افسردگی گرفته فکر کنم داره یادش. میوفته موهاشو میکنه میگه وای ک ...

😂😂😂 احتمال داره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت عروس من شوهرش مرد با من قهر کرد هر چی میگم باور نمیکنه قتل عمد نبوده 😂

یدونه شوهر جدید براش بیار خب مردنش دست تو نبوده اوردنش که دست توعه عزیز من خوبیت نداره عروست تنها بمونه😂

یدونه شوهر جدید براش بیار خب مردنش دست تو نبوده اوردنش که دست توعه عزیز من خوبیت نداره عروست تنها بم ...

ای خواهر پسر خوب کجا بود 😂 🤣 

انقد طاقچه بالا می‌زارن 

ای خواهر پسر خوب کجا بود 😂 🤣 انقد طاقچه بالا می‌زارن

مهریه و شیربها کم بنداز بزار بیان الان قیمت سکه رفته بالا مییترسه بیاد عروست نا اهل باشه بعد یک‌‌ ماه پسر مردمو بندازه گوشه زندان

مهریه و شیربها کم بنداز بزار بیان الان قیمت سکه رفته بالا مییترسه بیاد عروست نا اهل باشه بعد یک‌‌ ما ...

😂😂😂نازشون زیاده خواهر گفتم همش ۴۰ سکه به نیت نصف وزنش 😂

یعنی عروس هلندیت ۸۰‌ کیلوعه ولمون کن اقا اصلا نخواستیم خرج دخترتون خیلی زیاده😂

80 گرمه عزیزم 80کیلو که از منم بیشتره 😂😂 

گلاب اسپری کن قفسش

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

عروس منم پراشو میکنه افسردگی داره آخه زنشو دوستان بردن حموم مرد😑

@یسن6944 بیا جفت عروس هلندیتو پیدا کردم برای این رفیقمون زنش مرده  افسردگی گرفته عروس توام شوهرش همدردن خوب با هم کنار میان این دو تا رو‌ جفت کنید با هم😂