2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 143 پست
شوهر کردن افتخار نیست فقط بک انتخابه همون زن داداشت الان حسرت تو رو میخوره که مجردی باور کن

نه اصلا چنددبار بهم گفته تو حسودی میکنی من ازدواج کردم تو مجرد موندی

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر برادرته نمیتونه جلو زبون زنشو بگیره

نه اون چیزی نمیگه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

استارتر عزیزم ناراحت نشو 

همه چیز دست خداست 

هر کی هر چی گفت به روی خودت نیار ، نقطه ضعف نده دستش 

به دلم افتاده خیلی خوشبخت میشی  و بخت خوبی نصیبت میشه انشالله    

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
استارتر عزیزم ناراحت نشو همه چیز دست خداست هر کی هر چی گفت به روی خودت نیار ، نقطه ضعف نده دستش به د ...

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله ، امیدوارم، فردا اومد گفت سکوت کنم باز؟

آره ، باهاش مودب رفتار کن اما صمیمی نباش

والا اصلا صمیمی نبودیم تا حالا ، آخه از خونواده پولداری ، همیشه سعی کرده ثروت باباش به رخ بکشه

خواهرم‌۳۰ سالگی ازدواج کرد الانم  تو یه شهر بندری فوق العاده زیبا تو انگلیس زندگی می کنه... چند وقت قبلش یکی بهش گفته بود تو اگه ادم بودی الان شوهر داشتی و ...

امیدوارم بختی به بلندی بخت خواهرم نصیبت بشه. شوهری پولدار و نخبه و مهربان از خانواده ای بافرهنگ و اصیل

والا اصلا صمیمی نبودیم تا حالا ، آخه از خونواده پولداری ، همیشه سعی کرده ثروت باباش به رخ بکشه

بی خیال برات مهم نباشه،  با مامان و بابا و داداشت مهربون و صمیمی باش 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
به حق علی خدا خودش دل های شکسته رو شاد کنه

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله 

بی خیال برات مهم نباشه، با مامان و بابا و داداشت مهربون و صمیمی باش

ای ای ای کاش بابا داشتم 

خواهرم‌۳۰ سالگی ازدواج کرد الانم تو یه شهر بندری فوق العاده زیبا تو انگلیس زندگی می کنه... چند وقت ...

ممنونم عزیزم ، ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله 

به حق خانم ام البنین امسال یه همسر خوب قسمتت بشه

سلام.‌ممنونم عزیز، ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله