2777
2789
عنوان

💐💐 تفللللد عید شما مبااارک 💐💐

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 57 پست

🎼 تو دلم زدم به چوب که یا مقلب القلوب 🎼 

🎼 امسالم خوب دادیا سال دیگه حال بده خوب 🎼 

🎼 برسون فصل بهار به تدبیر لیل و نهار 🎼 

🎼 بار کن شاخه درختا چون دارن میل انار 🎼 

🎼 سیب سکه سرکه و سیر 🎼 

🎼 حاجی معرکه گیر 🎼 

🎼 گرد سفره بشینیم منتظر دعای پیر 🎼 

🎼 نوروز نوروزه همیشه پیروزه 🎼 

امضا ندارم فقط حضوری امضا میدم🤝🏻😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جشن نوروز مبارک ،امیدوارم سالی پر از شادی و دلخوش داشته باشید🥳🥳🥳🤍🤍🤍

هم چنین برای شمااا و خانواده گرامیتون گل بهااری و اینکه زنده و سلامت و خوشوقت باشین در کنار همدیگه الهی امین 🌺🌺

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

هر روزتان پیروز نوروزتان پیروز سال نو مبارک 🥳🎂

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

مرسییییی😍عید توعم مبارک مرسی مارو بردی به اون دوران که عید کلاه قرمزی پخش میشد 😍

بزرگواارین شمااا عزیزجاان خداروشکررر هدفم هم همین بود خودم خیلی دلم تنگه روزها و سال‌های گذشته است و کی قشنگ تر و عزیزتر و شیرین و نمکی تر از کلاااه قرمززی ؟؟؟ 🌝🌝

زنده و سلامت و خوشوقت باشین گلل متشکررم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

نوروزتون پیشاپیش مبارک عزیزان.. پر از شادی و دلخوشی سال جدید براتون. دست ظالم از مردم ما کوتاه بشه. ...

زنده و تندرست و خوشوقت باشین متشکرریم از بزرگواریتون ...

بزرگواارین شمااا عزیزجاان خداروشکررر هدفم هم همین بود خودم خیلی دلم تنگه روزها و سال‌های گذشته است و ...

قربونت برم کاش الان تو اون دوران بودیم

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

نوروزتون پیروز

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

نمیدونم چرا دم سال بابت رفتار های بد گذشتم عذب وجدانی شدم

راجع به کدوم رفتارتون و در مقابل کی عزیزم ؟؟ 

وروز بمانید که ایّام شمایید!

آغاز شمایید و سرانجام شمایید!

آن صبح نخستین بهاری که ز شادی

می آورد از چلچله پیغام، شمایید!

آن دشت طراوت زده آن جنگل هشیار

آن گنبد گردننده ی آرام شمایید!

خورشید گر از بام فلک عشق فشاند،

خورشید شما، عشق شما، بام شمایید!

نوروز کهنسال کجا غیر شما بود؟

اسطوره ی جمشید و جم و جام شمایید!

عشق از نفس گرم شما تازه کند جان

افسانه ی بهرام و گل اندام شمایید!|

هم آینه ی مهر و هم آتشکده ی عشق،

هم صاعقه ی خشم بهنگام شمایید!

امروز اگر می چمد ابلیس، غمی نیست

در فنّ کمین حوصله ی دام شمایید!

گیرم که سحر رفته و شب دور و دراز است،

در کوچه ی خاموش زمان، گام شمایید

ایّام ز دیدار شمایند مبارک

نوروز بمانید که ایّام شمایید!

مولانا

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

سال نو همگی مبارک انشالله سالی سرشار از شادی داسته باشید و لبتون همیشه خندون باشه🌼❤😍

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚