ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ربطی نداره عزیزم عذاداری کتید در کنارش هفت سین بچینید هیچ مغایرتی ندارن
کلا تا فامیل و شهر ما اینجوری رسم ک ت سالی ک یکی از اعصای خانواد از دست بدن اون سال سفر ۷ سین نمیندازن و اجیل شیرینی نمیخرن وجای نمیرین وهمه میدونن اون خانواده عزادار.الهی ک عالم بفدای امیر المومنین تمام بچه شیعه ها عزادارن امسال ۷ سین ندارن .
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
کلا تا فامیل و شهر ما اینجوری رسم ک ت سالی ک یکی از اعصای خانواد از دست بدن اون سال سفر ۷ سین نمیندا ...
آها رسمتونه ، در کل هفت سین رسم ایران باستانه و با شهادت تضادی نداره
تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم