رز_بنفش_موقت مدیر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 عنوان دلم پیک نوروزی میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست دلم میخواد برگردم به سال ۸۸. ۸۹ پیک نوروزیتخم مرغایی که توی مدرسه رنگ میکردیمبازارچه ای که توی مدرسه داشتیم و هر روز نوبت یه کلاس بود که بازارچه بیارهجشن غذا جشن عید که روز آخر مدرسه برگزار میکرد اول راهنمایی چقدر خوب بود دم عید سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم 1403/12/30 | 11:14 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 راهنمایی به شما پیک نوروزی میدادن؟ 🥲 واسه ما فقط دبستان بود با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 هیچوقت ناشکر نباشمن کلی جنگیدم ولی زندگی نزاشت به رشته ای که تو الان توشی برسم چون شرایط زندگیم خیلی ... چه فایده وقتی یادمون رفته عید چیهآخرین عید من سال ۹۲ بود بعدش تا عید ۹۷ هر عید مشغول کنکور و پانسیونبعدشم کرونابعدشم بیمارستان و کشیک۱۲ ساله که عید ندارم سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
رز_بنفش_موقت مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 راهنمایی به شما پیک نوروزی میدادن؟ 🥲 واسه ما فقط دبستان بود یه پیک خود سمپاد ناحیه میدادهر معلم هم یه کتاب گنده معرفی میکرد واسه تکلیف عید 😑 ما هم تند تند قبل سال تحویل مینوشتیم که زود تموم شه عیدمون خراب نشه سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43823 یه پیک خود سمپاد ناحیه میدادهر معلم هم یه کتاب گنده معرفی میکرد واسه تکلیف عید 😑 ما هم تند تند قبل ... چقدر بد من همون دبستانش هم حوصله نداشتم با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜