2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا مرسی که تو این روزگار پر از دردم تو رو دارم تو تنهاکسی هستی که همیشه به حرفام گوش میدی خدایا مرسی که تنهام نمیزاری همیشه دردسترسی خدا مرسی که لحطه هایی که تو یه خونه تاریک تنها تو غربت وقتی اشک میریزم فقط نوری از طرف تو هست که بهم میگه غصه نخور من.هستم تا منو داری بدون همیچیز حل میشه

خدایا بازم ممنرنم ازت 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

خدايا خيلى ممنونم خيلى متشكرم كه بعد از سه سال التماس كردن تلاش كردن وتلاش كردن و تلاش كردن امسال هم بنده هاى ناب و برگزيدت رو سر راهم گذاشتى تا مى تونن سنگ جلو پام بندازن و تو شاهد هدر رفتن عمر و جوونى من باشى ازت ممنونم كه هرچى به سمتت اومدم تو عقب تر رفتى ازت ممنونم كه دست به تلافيت خوبه منم اينو ياد گرفتم خيلى ممنونم كه چيزهاى زيادى از بخشش و بزرگى يادم دادى 

خدا جونم مرسی .با اینکه ما بد شدیم‌تو هنوزم خوبی .مرسی که هستی و تنهامون نمیذاری .میدونم هر چی که خواستم و ندادی حتما حتما  حکمتی توش بوده و به وقتش قراره منم به آرامش برسم. دوست دارم خدا جونم 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
نازایی دارم  حوصله دوا درمون ندارم

عزیزم مشکلت چیه؟چند ماه اقدامی؟دکتر رفتی؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
تا حالا دکتر نرفتم دعام کن خیلی وقته

عزیزم برو دکتر خب .شاید درمانت خیلی ساده باشه الان اکثرا تنبلی تخمدان دارن .منم ۸ ماهه تو اقدامم رفتم دکتر بهم قرص داده .انشاءالله با همین درمان میشم .شما هم فکر منفی نکن ..خیلی از مشکلات نازایی به راحتی درمان میشه ..انشاءالله که بزودی دامنت سبز بشه 🌹🌹🌹