2777
2789
متوسطه ولی به هرکی گفتم درست بوده

منو بگو برمیگرده؟

رل داره؟

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عریزم من کی از کارم میام بیرون؟ از صابکارم شکایت میکنم یا پشیمون میشم؟

ممکنه چند روزی بعد از تعطیلات عید ممکنه تو تابستون

نه شکایت نمیکنی

«گاهی آنقدر دل‌تنگش می‌شوم که انگار وزن تمام جهان روی قلب من است.»....همونجور کع رفتار کنی رفتار میکنم تبادل نظره مخالفی ریپ نزن🙏🏻🌱

نعاره

ابجی جان میگما این محمد ک ی سال باهامه و اینکه کی میاد خاستگاریم قبلنا میگفت بعد سالگرد خانواده ام ب نظرت بعد سالگرد میاد یا باهاش ازدواح ندارم 

یا با یکی دیگ ازدواج میکنم مثلا یکی از اقوام دور پدرم؟

و اینکه من کی میرم سرکار بلد اتمام دانشگاهم یعنی ۲ سال دیگ میرم سرکار؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

سجاد چه موقع میاد خاستگاری زهرا؟

پاییز

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز