2777
2789

سلام دوستای عزیزم دعا گوی همتون هستم 

شماهم دعاگوی من و خانوادم بشید 

عاقبت بخیری و خوشبختی و فراوانی و سلامتی برای همه💕

راستییییییی

بگید امشب قراره چطور بگذرونید چ دعای چ نمازی 

خداگفته ی شبه ک از هزار ماه باارزش تره 

لطفا قدر بدونیم 

همه بگید چیکار می‌کنید شاید یکی دید و اونم انجام داد و دعا کرد و اجابت شد🥺❤️‍🩹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعای جوشن کبیر 

نماز 

زیارت امام حسین علیه السلام 

چند تا از اعمال امشب 🌸

اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام ✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
دعای جوشن کبیر نماز زیارت امام حسین علیه السلام چند تا از اعمال امشب 🌸اللهم عجل لولیک الفرج بحق اما ...

چه قشنگگگگ🥺🥺🥺

منو یادت میمونه تو این شباا🥺🥺❤️‍🩹

چه قشنگگگگ🥺🥺🥺منو یادت میمونه تو این شباا🥺🥺❤️‍🩹

بله حتما خواهر جان حتما😊🌸

خوشحال میشم امضام بخونید 

لینک تاپیک صلوات هست 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
چه ذکرهایی میگید گلم

صلوات

استغفار

ماشآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ

سوره قدر

و هر چیزی که روزانه میگم و روی لبم میاد 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

اعمال شب نوزدهم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱