خاهر غصه نخور یه روزی خدا یجوری زندگیتو از این رو به اون رو میکنه یجوری همه چیو تجربه میکنیو خوشحال میشی که اصلا باورت نمیشه فقط به معجزه ی بالا سریمون اعتقاد و اعتماد داشته باش❤️
انشالله که به حق همین شبای عزیز جوری خدا حالتو خوب کنه که ندونی اصلا چیشد🥲
آره بخدا😍❤️ منم بعضی وقتا از زندگی ناامید میشم ولی خدا همه آرزوهامونو قشنگ میچینه انشالله🥺
من به عدالت اعتقاد دارم. محاله تو بخوای خوب و مطابق میلت زندگی کنی و نشه. هرچی بخوای و هرکاری بخوای میشه ولی باید بخوای و براش تلاش کنی و برای نتیجه صبور باشی.
خدای همه آدمای دنیا یکیه، لطف و محبتش به همه یکسانه. هرجایی تو سختی بودی، جای دیگه جبرانش در انتظارته. من قدرت خدا رو تو زندگی خودم و همه دیدم. فقط ادامه بدید و تسلیم حال بد نشید و توقعتونو از خودتون پایین نیارید. همه چیز عالی میشه، قول میدم.
کاش واقعا بشه صبور بودد🥺🥲فداتون بشممم ممنون که برام یه عالمه توضیح دادینببخشید شما از چه دعایی یا ...
من اگه قصه زندگیمو بگم شگفتزده میشی. از ته بدبختی، زندگیمو ساختم. نمازاتو بخون، هر رو قرآن بخون. تا میتونی تلاش کن، درس بخون، یاد بگیر، کار کن… خدا حتی مرده رو بخواد زنده میکنه. هیچی مقابل قدرت خدا نمیتونه دوام بیاره. تلاش کن و خودت رو بسپار به خدا.آیندهت خیییییللللیییییی روشنه وگرنه من چرا باید از اروپا یهو پیامتو ببینم و وقت کنم جواب بدم. خدا از طریق من داره باهات صحبت میکنه.