2777
2789
ارع کاش میرفتم من حتی یه شمالم نرفتم تا الان

خاهر غصه نخور یه روزی خدا یجوری زندگیتو از این رو به اون رو میکنه یجوری همه چیو تجربه میکنیو خوشحال میشی که اصلا باورت نمیشه فقط به معجزه ی بالا سریمون اعتقاد و اعتماد داشته باش❤️

انشالله که به حق همین شبای عزیز جوری خدا حالتو خوب کنه که ندونی اصلا چیشد🥲

...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیه چیه دیگه برام نمونده ببین کی خودمو خلاص کنم برم پیش مشاور اونجام گریه کنم

عیب نداره گریه کن

ولی حداقلش می تونه کمکت کن

می تونه راهکار بهت بده  تو این شرایط چیکار کنی

می تونه بهت یاد بده چطوری خودتو نبازی و ادامه بدی

چیکارکنی که به خاطر این مشکلت دست به چیز های خطرناک تر نزنی 

یا راه اشتباه تر رو انتخاب نکنی... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

آره بخدا😍❤️ منم بعضی وقتا از زندگی ناامید میشم ولی خدا همه آرزوهامونو قشنگ میچینه انشالله🥺

من به عدالت اعتقاد دارم. محاله تو بخوای خوب و مطابق میلت زندگی کنی و نشه. هرچی بخوای و هرکاری بخوای میشه ولی باید بخوای و براش تلاش کنی و برای نتیجه صبور باشی. 

خدای همه آدمای دنیا یکیه، لطف و محبتش به همه یکسانه. هرجایی تو سختی بودی، جای دیگه جبرانش در انتظارته. من قدرت خدا رو تو زندگی خودم و همه دیدم. فقط ادامه بدید و تسلیم حال بد نشید و توقعتونو از خودتون پایین نیارید. همه چیز عالی میشه، قول میدم.

من به عدالت اعتقاد دارم. محاله تو بخوای خوب و مطابق میلت زندگی کنی و نشه. هرچی بخوای و هرکاری بخوای ...

کاش واقعا بشه صبور بودد🥺🥲

فداتون بشممم ممنون که برام یه عالمه توضیح دادین

ببخشید شما از چه دعایی یا ذکری زودد حاجت گرفتین(جوری که سوپرایز شدین)؟🥲 اگه میشه منم راهنمایی کنین🥲

...🖤

کاش واقعا بشه صبور بودد🥺🥲فداتون بشممم ممنون که برام یه عالمه توضیح دادینببخشید شما از چه دعایی یا ...

من اگه قصه زندگیمو بگم شگفت‌زده میشی. از ته بدبختی، زندگیمو ساختم. نمازاتو بخون، هر رو قرآن بخون. تا میتونی تلاش کن، درس بخون، یاد بگیر، کار کن… خدا حتی مرده رو بخواد زنده میکنه. هیچی مقابل قدرت خدا نمیتونه دوام بیاره. تلاش کن و خودت رو بسپار به خدا.آینده‌ت خیییییللللیییییی روشنه وگرنه من چرا باید از اروپا یهو پیامتو ببینم و وقت کنم جواب بدم. خدا از طریق من داره باهات صحبت میکنه.

من اگه قصه زندگیمو بگم شگفت‌زده میشی. از ته بدبختی، زندگیمو ساختم. نمازاتو بخون، هر رو قرآن بخون. تا ...

وااااای عزیزززدلمممممم قربونت برممم مرسی بخاطر حرفای قشنگتتتتت🥺❤️🤩عزیزممم انشالله موففققق باشییییی

چشمممممم حتمن به توصیه هات گوش میدممم🥺🤩ممنونم که وقت گذاشتیییی خیلیییی ممنونمم

...🖤