2789
عنوان

بچه ها 🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چون بعد از ماه رمضون و شروع عروسی ها باز گرونتر میشه ۴ ماه رمضونه

اها یعنی مثلا ۱۹ ام ۲٠ام بفروشم خوبه؟ 

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

من میخوام بفروشم واسه همین میترسم کاهش پیدا کنهطلا بیاد پایبن دلارم میاد بنظرت؟

والله کلا معلوم نیست ولی این یه هفته غیر طبیعی بود و حتما برمیگرده.

طلا فروشیای محله ها امروز و فردا هم بازن ولی ازت زیر قیمت برمیدارن

والله کلا معلوم نیست ولی این یه هفته غیر طبیعی بود و حتما برمیگرده.طلا فروشیای محله ها امروز و فردا ...

زیر قیمت چیه 

زیاد سر در نمیارم

راستش من همیشه غمگین بوده ام اين غمگینی را حتى در عكسهاى دوران كودكيم هم مى بينم، اين اندوه راء اين هميشه آشنا راء من همواره در خود داشته أم. اندوه چنان شباهتى به من دارد كه من توانم آن را به عنوان هويت بر خود نهم.

معلوم نمیشه که پاساژ های بزرگ معمولا بسته هست ولی مغازه هلی بیرونی که اختیار دست خودشون هست هر وقت دلشون بخواد باز میکنن دیگه همسر من نمایشگاه موتور داره معمولا از روز 4 دیکه باز میکنه اگه چک داشته باشه از روز سوم هم شده باز کنه مسافرت بریم ممکنه بیشتر بسته باشه یا مثلا خواهر شوهرم فوت کرد تا 4 5 روز بسته بود بلخره اختیار دست خودشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
برای خرید کی خوبه؟

خرید الان نه . طبق نمودار هر سال اول اردیبهشت قیمت می‌ریزه و وسط تابستون قیت طلا حداقل واسه خرید . ولی امسال با اومدن ترامپ و ... مشخص بستگی به سیاست خارجی داره

🙃🙂

الان ببری خیلی منصف باشه ازت ۷۵۰۰ برمیدارن.

اها پس الان من ۱۸ ام 20 ام برم بفروشم زمان مناسبیه؟ 

یعنی گرونتر میشه؟ 

خرید الان نه . طبق نمودار هر سال اول اردیبهشت قیمت می‌ریزه و وسط تابستون قیت طلا حداقل واسه خرید . و ...

پس الان من ۱۸ ام ۲٠ام برم بفروشم زمان خوبیه؟ 

یعنی گرون میشه؟ 

پس الان من ۱۸ ام ۲٠ام برم بفروشم زمان خوبیه؟ یعنی گرون میشه؟

اره زمان خوبیه . ولی اون زمان باز حواست به اخبار و سیاست خارجی باشه ... بعضی وقتها یه سرتیتر خبری کلی قیمت طلا و بالا میبره

🙃🙂