2777
2789
امروز به خونه تکونی گذشتولی درس‌خواندن رو شروع کردم.یکمم آموزش خیاطی تو یوتیوب میبینم مهارتم بالا بر ...

چقد عالی 

من خونه تکونی نصفه موند...... 

حوصله هیچ کاریم ندارم 

نشستم رو مبل اومدم تو گوشی بلکه یکی پیداشه باهاش بحرفم 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من پریودم از جمعه دلم میخواست از همون روز بشینم گریه کنم ولی نشد الانم دارم یه آهنگ نسبتا غمگین گوش ...

بدترین چیز پریودیه من عصبی و نا آروم میشم

دلت گریه میخواد گریه کن بزار تخلیه شی.

دو سه روز استراحت کن و به خودت وقت بده.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدترین چیز پریودیه من عصبی و نا آروم میشمدلت گریه میخواد گریه کن بزار تخلیه شی.دو سه روز استراحت کن ...

دیگه حوصله گریه ندارم 😂😂

خیلی دوس داشتم تفنگ داشتم خودمو راحت میکردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دوس داشتم تفنگ داشتم الان یه گلوله حرم خودم میکردم تموم مشد میرفت..... 😂

منم خیلی غمگینم ولی رازو بهت بگم

خودتو دوست داشته باش کلمات محبت آمیز به خودت بزن، خودت بغل کن و تو آغوش خودت گریه کن.به خودت بگو میگذره قوی باش

چقد عالی من خونه تکونی نصفه موند...... حوصله هیچ کاریم ندارم نشستم رو مبل اومدم تو گوشی بلکه یکی پید ...

صبح اتاقمو تمیز کردم ظهر حال رو شب اتاقای دیگه رو.

منم تیکه تیکه انجام میدم🤣🤣

ولی انگار ی انرژی تو پاهامه نمیزاره یه جا بمونم.

منم خیلی غمگینم ولی رازو بهت بگمخودتو دوست داشته باش کلمات محبت آمیز به خودت بزن، خودت بغل کن و تو آ ...

اووووو 

بدترین چیز خودمم که 😂😂😂😂😂

گند میزنم به همه چیز...... 

حوصله همه رو سر میبرم 

همه چیو خراب میکنم....... 

منه احمق همیشه همه چیو خراب میکنم و گند میزنم.... 

الانم گنددددد زدم به زندگی خودم و یه نفر دیگه.... 

صبح اتاقمو تمیز کردم ظهر حال رو شب اتاقای دیگه رو.منم تیکه تیکه انجام میدم🤣🤣ولی انگار ی انرژی تو پ ...

افرین 😂😂😂😂😁

اووووو بدترین چیز خودمم که 😂😂😂😂😂گند میزنم به همه چیز...... حوصله همه رو سر میبرم همه چیو خراب م ...

منم ی بمب آماده تر‌کیدنم 🤣🤣

جای نشونه گرفتن خودم بقیه رو عذاب میدم🤣

سلیطه سلیطه البته تا یجایی همیشه نه