2821
2789
نه حتما دارن بگیر همونجا امتحان کن والا آدم کلی پول میده بعدم یا کرمه به پوست نمی سازه یا رنگش جالب ...

دارم دیوونه میشم این درموبای خوبه رنگش ولی بوش زیاده نمیتونم دادمش مامانم 

سه تا ضد افتاب نو هم تو کمد دارم همه گرون 

حالا تو نت خوندم ساسکین هم بدون چربیه نمیدونم چطوره ضد افتابش

دارم دیوونه میشم این درموبای خوبه رنگش ولی بوش زیاده نمیتونم دادمش مامانم  سه تا ضد افتاب نو ه ...

بازم بپرس مطمئنم تستر داره. منم خیلی پول کرم دادم به درد نخورد الان بدون تست کردن نمی خرم

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازم بپرس مطمئنم تستر داره. منم خیلی پول کرم دادم به درد نخورد الان بدون تست کردن نمی خرم

خیلی بده 

الان من آلرژی دارم سرفه میکنم این که تازه خریدم بوی خوبی هم داره نمیتونم بزنم 

من چند سال بود دنبال ضد آفتاب خوب بودم خیلی گشتم یا بود داشتن اذیت میشدم یا روی پوست برق میزدن  یا میماسیدن ،خلاصه العان بعد از کلی خرید و تحقیق فقط از این پیج خرید میکنم ضد افتابهاش اصل و درجه یکه دوسال پیش ضد آفتاب بیودرما گرفتم از داروخانه   ۲۹۰ هزار کلی این پیج امسال میداد ۲۲۰ اول فکر کردم فیکه ولی  گفت درجه دوشم دارم ۸۰ دیگه باورم شد ولی وقتی محصول رو خریدم رسید دستم خییلی خوشم اومد همونی بود که میخواستم و بهتر از همه بو نداشت و میشد دور چشمم بزنم ضد پیری و ضد چروک بود العان چند ماهه میزنم کاملا پوستم روشن شده همه میگن لکه هاتم کم رنگ شده البته من ضد آفتاب بی نگ گرفتم ،

ولی رنگی هم داشتن

میتونید مشاوره بگیرید بعد خرید کنید   ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

اینم پیجشونه   kerem.poost 

خودش میگفت محصولات برامون بی واسطه از مرز مییاد بخاطر اون قیمتا مون عالیه، راستم میگفت دوستم ضد آفتاب من رو دید هنگ کرد ،گفت من میزنم همیشه  ولی ۳۵۰ میگیرم