2777
2789

#راهکارهای_شبهای_احیا

🌱 سعی بکنید اگر می خواهید شبهای احیا و علی الخصوص #شب_قدر در زمره محرومین قرار نگیرید، قلبت را از #کینه و غِل نسبت به برادرانت، اقوام، خویشان و مؤمنین خالی کن.

⛔️و الا این کینه حجاب ضخیمی است. اجازه نمی دهد رحمت خاص الهی وارد قلبت شود.

🔹رأفت و مهربانی را از امام حسن مجتبی علیه‌السلام یاد بگیرید.

حتی به دشمنانش پناه میداد. مظهر عطوفت و مهربانی خدا، مظهر رحمانیت عام الهی و رحیمیت خاص الهی است.

🔹اگر می خواهیم شیعه امام حسن مجتبی علیه‌السلام باشیم اینطور باید باشیم. ان شاء الله کسانی که در دلشان احساس میکنند این درشتی هست بروید در خانه امام مجتبی علیه‌السلام متوسل بشوید از آقا بخواهید بگویید آقا به حرمت میزبان، (امام زمان ارواحنافداه) من را اصلاح کن، قلبم را اصلاح کن. قلب من نرم بشود. یک لباس تقوای خوبی تا شبهای احیا نرسیده به من بدهید که از طرف شما باشد. مارک شما روی لباس تقوای من باشد.

بروید متوسل بشوید و بخواهید قلبتان را عمل جراحی بکند بگویید آقاجان من در توانم نیست، زورم نمیرسد. شما باید این غده‌های سرطانی را از قلبم بیرون بکشید که مرا محرومم کرده، منهم مثل شما مهربان بشوم تا بتوانم در کنار امام زمانم قرار بگیرم. اینها را بروید در خانه امام حسن مجتبی از آقا بگیرید.

💠استاد حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

💚 نماز شب نوزدهم‌ ماه رمضان برای پذیرفته شدن اعمال

💚 امام علی علیه السلام فرمودند:

🌱 هر کس در شب نوزدهم ماه رمضان، پنجاه رکعت نماز بخواند در هر رکعت بعد از سوره حمد پنجاه مرتبه سوره زلزله را بخواند ( بنا بر قولی یک مرتبه ) ، ملاقات می‌کند خداوند را مثل کسی که صد حج و صد عمره به جا آورده و سایر اعمال او نیز پذیرفته می‌شود.

📚 وسائل الشیعه ج ۵ ص ۱۸۸

🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمون باشه ما داغدار امیرالمومنین علی علیه السلام هستیم

مواظب باشیم حرمت ماه رمضان و شب های قدر و شهادت امیرالمومنین علی علیه السلام حفظ شود

ماه_رمضان#  

فضائل_امیرالمؤمنین_علی#

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم. 

یا صاحب الزمان

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

فُزْتُ وَ رَبِّ الْکَعْبَه سخنی از امام علی(علیه السلام ) به‌معنای «به پروردگار کعبه سوگند، رستگار شدم.‏»[۱] که پس از ضربت خوردن در سحر ۱۹ رمضان سال ۴ق بر زبان آورده است.

ماه_رمضان#  

#فضائل_امیرالمؤمنین_علی_(علیه السلام

امیدمون به سالیه که با نامت شروع میشه آقا جان ❤️

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎یا امیرالمؤمنین 🖤

✿◉●•◦┅┄┅┄┅┄┅┄┅┄

*◇🥀《 شـــ﷽ـروع ختـم》🥀◇*

*💢⤵️اعمـال شـب قـ🌙ــدر↷💢*

*➊ غســـل ڪردن*

*➋ دو رڪعت نماز وارد شده است كه‏*

*🔸⇦در هر رڪعت پس از سوره «حمد»*

*🔸⇦هفت مرتبه «توحيد» خوانده*

*🔸⇦و پس از فراغت از نماز هفتاد مرتبه بگويد،〖اَستَغفِر الله وَ اَتوُبُ اِلَيهِ〗*

*در روايت است كه از جاى خود برنخيزد تا خدا او و پدر و مادرش را بيامرزد.*

*➌هـــزار مـرتبه ســوره قــدر خواندن سوره قدر حتی بدون توجه در این شب‌ها مطلوب است.*

*❹ احیـا داشتن این شـب‌ها روایت شدہ هر ڪہ احیا ڪند شب قدر را گناهان او آمرزیدہ شود هر چند بہ عدد ستارگان آسمان و سنگینى ڪوهها و ڪیل دریاها باشد.*

*❺ صـد رڪعـت نمــاز بجا بیاورد ڪہ فضیلت بسیار دارد و افضل آنست ڪہ در هر رڪعت بعد از حمد دہ مرتبہ توحید بخواند.*

*💢↶اذڪار شب 19رمضان↷💢*

*📿ذڪر صلـــــوات*

*➊ صــد مرتبـــه*

*"اَستَغفُرِاللهَ رَبی وَ اَتوبُ اِلَیه"*

*➋ صــد مرتبـــه*

*" اَللّهُمَّ العَن قَتَلَةَ اَمیرَالمومنینَ"*

*💢↶ادعیہ شب 19رمضان↷💢*

*➊ زیـارت امـام حسیـن علیہ السلام*

*➋خـوانـدن دعـای جوشــن کبیــر*

*➌ خواندن دعـاے اَللّهُمَّ اِنّى اَمْسَیتُ...*

*❹ دعـــاے"یا ذَالَّذی کانَ..." خوانده شود*

*❺دعای" اَللّهَمَّ اجعَل فیما تَقضی وَ..."خوانده شود.*

*❻ قرار دادن قـــرآن بر سرواعمال آن*

‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎

📌لیلة القدر، شب نزول قرآن و تقدیر امور  

🔸شب قدر، که به عربی "لیلة القدر" نامیده می‌شود، به عنوان شب نزول قرآن و شب تقدیر امور یک‌ساله انسان‌ها شناخته می‌شود. قرآن کریم در سوره‌های قدر و دخان به اهمیت این شب اشاره کرده و آن را از هزار ماه برتر دانسته است.  

🔹زمان دقیق شب قدر مشخص نشده است، اما بر اساس روایات، این شب، در یکی از شب‌های ۱۹، ۲۱ یا ۲۳ رمضان واقع شده است. روایات بر اهمیت بیشتر شب ۲۳ رمضان تأکید دارند و شبهای ۱۹ و ۲۱ را مقدمه آن می‌دانند.

🔸در این شب، فرشتگان به زمین فرود می‌آیند و مقدرات سال آینده بندگان را به امام عرضه می‌کنند. شیعیان با الگوگیری از چهارده معصوم، به شب‌زنده‌داری، تلاوت قرآن، دعا، عبادت و کسب دانش می‌پردازند. همچنین، ضربت خوردن و شهادت امام علی(علیه السلام) در این شب‌ها، بر اهمیت آن نزد شیعیان افزوده است.  

🔹درباره دلیل نام‌گذاری این شب به "شب قدر"، چندین نظر وجود دارد. برخی معتقدند چون در این شب مقدرات انسان‌ها تعیین می‌شود، آن را شب قدر می‌نامند. برخی دیگر بر شرافت و منزلت این شب و نزول قرآن در آن تأکید کرده‌اند.  

🔸شب قدر نه تنها شب عبادت و رحمت الهی است، بلکه شب آمرزش گناهان و نزول فرشتگان نیز به شمار می‌رود. پیامبر(صل الله علیه وآله) فرموده‌اند: هر کس شب قدر را احیا کند و مؤمن باشد، گناهانش بخشیده می‌شود. 

شب_قدر#  

_امام_زمانــم   پدر_مهربانم❤️

💚 می‌ترسم از آن لحظه که عمرم به سر آيد 

مهتاب رُخت بعد غُروبم به در آيد

می‌ترسم از آن دم که بيايی و نباشم 

💚 جان از بدنم رفته و عمرم به سر آید

اللّهُمَّ‌ عَجِّلْ‌ لِوَلِیِّکَ‌ الْفَرَج 🤲

اللَّهُمَّ اجْعَلْنٰا مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ 🤲