2777
2789
من چون زیاد عرق میکنم نمیدونم کم میشه یا نه ولی از بوی بد جلو گیری میکنه من قبلا نهایت دو سه ساعت بع ...

چه خوب؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

زینک خیلی خوبه تا چند روز هم دوش نگیری باز بوی عرق نمیاد  ولی میگن ولی واس زیربغل زیاد استفاده کنی جوش میزنی 

البته خیلیا هم میگن ضرر داره ولی من همچنان استفاده می کنم هزارتاچیزو امتحان کردم بنظرم این بهترینش بود ک اصلا بو نیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای چه بدولی دقت کردی چه خوب بوی بد رو از بین میبره من با اینکه تازه استفاده میکنم ولی راضی ام ا ...

آره؛ 

آخه من از خیسی عرق روی لباس ؛ بیشتر اذیت میشم؛ بو نداره؛

مخصوصا لباسای رنگ روشن.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آه آه یکم که عرق کنم زیر بغلام انکار سگ مرده 🤢

پس لازمه که یا آبلیمو بزنی یا پماد زینک اکسید

بِهِشتیِ کِه شُماها خوباش باشِین جَهنمشو میپَرستم....

عه چه خوب حتماامتحانش میکنم

حتما 

خیلی عالیه

ممکنه بعد شیو یه کم بسوزه یا همان لحظه حس کنی چسبناک هست ولی بعد یکی دو دقیقه مشکل حل میشه 

اصلا نیاز نیست بعد آبلیمو آبکشی کنی یه لحظه صبر کنی خشک میشه لباس بپوش و راحت شو

حتما خیلی عالیهممکنه بعد شیو یه کم بسوزه یا همان لحظه حس کنی چسبناک هست ولی بعد یکی دو دقیقه مشکل حل ...

مرسی عزیزم

بِهِشتیِ کِه شُماها خوباش باشِین جَهنمشو میپَرستم....