2777
2789
خب بتعریف

پررو خودش دعوت کرده خونم حیا و احترام بوسیده گذاشته کنار نه کاری کرده نه هیچ مثل سیمان پهن شده هرچی از دهنش دراومده گفته به یه سری از اخرم بهم گفته بد خرجی چرا چون چند دست لباس گذاشتم روهم لوازم آرایشی در حد سالن دارم اما ندادم بهش

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا به عنوان یه اقا شعور نداشت خانم میزبان تنهاست نیاد

چه نسبتی داشت

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یعنی همه جای خونمون کم مونده سوراخ ک.ون مونم بگردن

خخخخخخ دقیقا ما هم یه مهمون شمالی داشتیم یهو دیدم مرده با شلوارک تاپ از اتاق اومد بیرون زنشم با شلوارک و بدون روسری😂😂😂😂😂

داداشم به قصد ازدواج با خانمی اشنا شد. 

خانم اومدن خونمون.‌

بلند شد تموم خونمو انالیز کرد! تموم سرویسامونو باز کرد نگاه کرد رفت سر یخچالمون . همه جای خونه.  مدام ازش پرسیدم چیزی میخاین؟؟!!

بی اجازه وسایل ارایش منو برداشت زد صورتش. لباسامونو پوشید!!

حالم ازش بهم خورد. 

خداروشکر که وصلتشون نشد.‌

خخخخ تایپیکات چقدر باحاله😄آره جاری من هرموقع میاد خونمون یه پسر شیطون داره خیلی پررو هستش۱۵سالشه ولی چشم وگوشش بدجوری بازه من بچه ندارم ۳۸سالمه جای مامانشم. مامانش داشت در مورد ررابطه زناشویی من و شوهرم سوال میپرسید منم داشتم باهاش حرف میزدم ودردودل میکردیم حرفهای مخصوص بین زن وشوهرا رو میزدیم یهو دیدیم اون پسرشیطون ف ا ل گوش وایساده داره حرفای مارو گوش میکنه از لای در هم نگاه میکرد منم دراز کشیده بودم بعد جاریم دعواش کرد😄

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!