2777
2789
عنوان

رفتارای شوهرم چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 41 پست
بنظرم اون خواسته بندازه گردن داداشت، واسه همین وقتی داشتی میگفتی من سالم تحویل دادم زورش اومده، کلا ...

ارع دیگه ولی بقران من سالم تحویلش دادم منم لجم گرفت که یجوری میخاد بنداز گردن ما  چون قبل اینکه بهش بدم خوب چکش کردم جای دیگش پاره نباشه بعد گذاشتم تو پلاستیک همون وقت اومد دنبالم بهش دادم حتی ترسیدم بذازم تو کیفم که یه موقع مچاله نشه 

اره تهش گفت داداشت پاره کرده یا خودت

حالش خوب نیست بنده خدا

بهش بگو آخرین بارت باشه از جمله ی بزار من زرم رو بزنم با داد و بیداد استفاده میکنی

فکر کردی نمیفهمم داری زرنگی میکنی 

ادب داشته باش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نذار روش باز شه،شوخی دیگه چیه،دیدی بحث داره میره به سمتی که شاید عصبی شه و بزنه ول کن برو ی اتاق ...

منم هیچ وقت باهاش بحث نکردم اون ببینم خیلی داره داد میزنه دیگه جوابشو نمیدم یا میرم جای دیگه

بحث های زندگی رو نباید پینگ پونگی کرد.یه نفر بایدکوتاه بیاد.یکی به دو باهاش نکن.چکاری هس سر یه مساله ...

من براش ساکت شدم وقتی دیدم اون بس نمیکنه  جون من خودم ادمیم که اصلا حوصله بحث دعوا ندارم و زود کوتاه میام اما تو دلم میمونه