بهم ۱۰۰ دلار داده بود که بدم داداشم دلاره پاره بود داداشم کفت این پاره هست شوهرم گفت اره میدونم این پاره بود اشتباه دادم پس دادم شوهرم بعد دو روز بهم گفت من ۱۰۰ دلار بهت داد فقط یه جاش پاره بود الان دوجاش هست باخنده بهش توضیح میدم که خب من پاره نکردما شاید خودت گذاشتی تو کیفت پاره شده یهو داد زد بذار زرمو بزنم بعد جبهه بگیر باخنده گفتم بخدا جبهه نکرفتم فقط دارم بهت میگم من پاره نکردم یهو داد زد گفت مگه میگم تو پاره کردی منم با ناراحتی گفتم دلار دست من بود پس منظورت اینکه من پاره کردم خیلی ناراحتم کرد این رفتارا نرماله من تازه ازدواج کردم
بنظرم اون خواسته بندازه گردن داداشت، واسه همین وقتی داشتی میگفتی من سالم تحویل دادم زورش اومده، کلا ...
ارع دیگه ولی بقران من سالم تحویلش دادم منم لجم گرفت که یجوری میخاد بنداز گردن ما چون قبل اینکه بهش بدم خوب چکش کردم جای دیگش پاره نباشه بعد گذاشتم تو پلاستیک همون وقت اومد دنبالم بهش دادم حتی ترسیدم بذازم تو کیفم که یه موقع مچاله نشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.