2777
2789
فک کن بیان تایپک بزنن امون از دست مادر زن از خونواده زنم بدم میاد  راه های خیانت بدون فهمیدن ...

😂😂😂😂😂😂

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
فک کن بیان تایپک بزنن امون از دست مادر زن از خونواده زنم بدم میاد  راه های خیانت بدون فهمیدن ...

من الان رفتم در مورد فوتبال و روغن ماشین و تناسب اندامه

ف.یلتر شم؟؟...سایفون شدن بلدی؟؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اه آیسودا

چرا به فکر خودم نرسید

این "اصغر سگ سیبیل" دقیقا همونیه که بهت گفتم 😂😄

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو
اه آیسودا چرا به فکر خودم نرسید این "اصغر سگ سیبیل" دقیقا همونیه که بهت گفتم 😂😄

Khodeshe😅

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

شوهر  اعظم خانوم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
یه سایت تبادل نظر اقایون

برو یه اسم تی تیش بزار.مثلا ممدجیگر.یا علی خوشگل یا کامی بلوری

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اه آیسودا چرا به فکر خودم نرسید این "اصغر سگ سیبیل" دقیقا همونیه که بهت گفتم 😂😄

اصغر سيبيل رو از كجا اوردين؟

اسم يه ادم مشهور تو شهر ماست

😬

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
وای بلا ملا سرم میاد خو

خب همین دیگه.مردا میان اینجا همینکارو میکنن.بعد معلوم میشه مرد بودن😁😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اصغر سيبيل رو از كجا اوردين؟ اسم يه ادم مشهور تو شهر ماست 😬

پسر جوانمرد گفت 😄😅

احتمالا هم محلی شماس 😂😂😂

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

خخخخ

فقط راه هاي خيانت بدون فهميدن زن😭😂😂😂😂

بزن بابا سایت

الان یکیشون تاپیک زد.چرا بری اونجا همینجا بیا حالشونو بگیر😁