2777
2789
سنتی ینی نیمه اسکلت

حالا بفرماييد نيمه اسكلت چيست

مرزهاي معماري رو جا به جا كردي

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها اگه مال ۱۰ سال پیش باشه بهتره چون اسکلت فلزی هاش پیچ شدن اگه بیشتر که جوش خوردن و خب کمتر مقاوت میکنه

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)
بابا خونه های کرج خرابن برای ما سنتیه دیواراش اجری 40 سانتیه 5 تام ستون حامل داره اصن بحث زلزله نی ...

بلاخره بحث زلزله هست یا نه🤣🤣🤣

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔
حالا بفرماييد نيمه اسكلت چيست مرزهاي معماري رو جا به جا كردي

چند روز پیش یه تاپیک دیدم راجع به خر پا!!!

یه بحث معماری بود.

منم تا تونستم مسخره بازی درآوردم. بعدش خجالت کشیدم :))

الان گفتی مرزهای معماری گفتم بهتره دیگه حرف نزنم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
چند روز پیش یه تاپیک دیدم راجع به خر پا!!! یه بحث معماری بود. منم تا تونستم مسخره بازی درآوردم. بع ...

خخ نه بابا راحت باش ني ني سايت كه جاي حل مساله خرپا نيست😆

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
خخ نه بابا راحت باش ني ني سايت كه جاي حل مساله خرپا نيست😆

آخه من و یکی دیگه از بچه ها بودیم. هر چی میگفتیم استارتر انگار نه انگار ما داریم پست میذاریم. :))

آخرش خودمون شرفمون رو حفظ کردیم و اومدیم بیرون.

ممنون از دلداریت. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

استارتر عزیز هر شهری خونه خوب و بد داره دیگه بسته به سال ساخت ومصالح مقاومن اینجور نیست که بگی کرج خونه هاش بده فلانجا خوبه مثلا اینو کلی گفتم 

در دنیا از سه آهنگ می هراسم ..صدای کودکی از بی مادری؛صدای عاشقی از جدایی؛صدای مجرمی از بی گناهی😔