2777
2789
عنوان

کتاااب

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 32 پست
وای مرسیییییمی نویسمشون البته فکر کنم اخرای سال بخونم 😁چون تازه کتابای ساده رو شروع کردمجز از کل و ...

اگه خواستی بقیه‌ی لیست رو هم ببین کتابهایی که امسال خوندم..

درکل موفق باشی دوست عزیز کتابخونم :)✨🥰

۱۳ خسرو و شیرین نظامی 

۱۴ نامه به کودکی که زاده نشد از اوریانا فالاچی

۱۵ گزیده بهترین اشعار نیما

۱۶ به رنگ گل‌های قالی از جواد یزدانی

۱۷ نبض برگ از سیلوانا سلمانپور

۱۸ پلی به سوی داستان نویسی از داریوش عابدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها این لیست کتابهایی هست که من امسال خوندم :( می‌دونم کمه ولی امیدوارم مفید باشه براتون 😍خصوصا ...

وای چقدر خوب نوشتی 😍😍😍😍

سیو می کنم تاپیک رو

حالا نمی دونم بازم تو سایت می بینمت یا نه 

ولی بازم سوال کتابی داشتم ازت می پرسم 😁

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

وای چقدر خوب نوشتی 😍😍😍😍سیو می کنم تاپیک روحالا نمی دونم بازم تو سایت می بینمت یا نه ولی بازم سوا ...

ختمااا خوشحالم میشم فدات‌شم😍

من خودم قول میدم امسال ۴۰ تا کتاب بخونم 😂🥺

خیلی جوگیرم می‌دونممم

ختمااا خوشحالم میشم فدات‌شم😍من خودم قول میدم امسال ۴۰ تا کتاب بخونم 😂🥺خیلی جوگیرم می‌دونممم

وای منم آرزومه 😂

ولی ما می تونیم دوست کتاب خونم 😁❤

حتی یه کتابم بخونیم از خیلی ها جلو تریم 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

خیلی عالیه 

منم امسال تصمیم گرفتم ۳۶ جلد کتاب بخونم مثل پارسال یک تعدادیشو مینویسم:

سیدارتها  از هرمان هسه

نازنین  از داستایفسکی

مادام بوآری  از گوستاو فلوبر

سیلی واقعیت  از راس هریس

کلیدر  از محمود دولت آبادی

ظرافت جوجه تیغی

موش ها و آدم ها

انجمن شاعران مرده

زندگی پیش رو

همه چیز به فنا رفته

زندگی خود را دوباره بیافرینید

و...

اگر هم کسی دوست داشت میتونیم باهم برنانه بریزیم برای خوندن منظم❤

خیلی عالیه منم امسال تصمیم گرفتم ۳۶ جلد کتاب بخونم مثل پارسال یک تعدادیشو مینویسم:سیدارتها از هرمان ...

من هستم  دوست کتابخونِ عزیزمم🙏

کتابهات فوق‌العاده‌ان.

منم قصد دارم ادبیات روسیه رو امسال آغاز کنم و داستایوفسکی تو لیستم هست، البته من می‌خوام از بیچارگان اولین رمانش آغاز کنم و به ترتیب آثارش رو مورد مطالعه قرار بدم.

هرمان هسه هم همینطور، قصد اغازش رو داشتم.

زندگی خود را دوباره بیافرینید رو دو سال پیش خوندم، پاییز ۱۴۰۲، فوق العاده بوددد. واقعا در شناخت طرحواره و .. خیلی کمک‌کننده و موثره.

خیلی عالیه منم امسال تصمیم گرفتم ۳۶ جلد کتاب بخونم مثل پارسال یک تعدادیشو مینویسم:سیدارتها از هرمان ...

چقدر دلم میخواد هر ۳۶ تا کتابی که قصد خواندنش رو داری رو بدونممم، کنجکاوی داره دیوونه‌ام می‌کنه.

چقدر دلم میخواد هر ۳۶ تا کتابی که قصد خواندنش رو داری رو بدونممم، کنجکاوی داره دیوونه‌ام می‌کنه.

حتما. گفتم شاید از حوصله خارج باشه به همین علت کوتاه گفتم اینجا 

و داستایفسکی رو به نظرم از شبهای روشن شروع کنید یا همین نازنین البته صرفا یه پیشنهاده چون ادبیات روس میتونه با یک کتاب آدمو دل زده کنه.

حتما. گفتم شاید از حوصله خارج باشه به همین علت کوتاه گفتم اینجا و داستایفسکی رو به نظرم از شبهای روش ...

ممنون، من اطلاعات جامعی ندارم در باب ادبیات روس خوشحال میشم اگر که مطالعات بیشتری در این مقوله دارید عرض بفرمایید. از ادبیات روسِ عزیزم، عشق فعلی‌ام که به گمانم اگه با همین فرمون پیش بره قراره تبدیل بشه به عشق ابدی‌ام، یه پادکست از زندگی‌نامه داستایوفسکی شنیدممم مردِ نابغه و خاصی که ساز عشق رو در قلبم به صدا دراورد و چخوف عزیز دلم که داستان‌هاش هرگز از ذهن من حذف نمیشن، حتی اگه اسم خودمم رو به فراموشی بسپارم داستان‌های چخوف رو هرگز.

مرد فوق‌العاده‌ای که با کلمات جادو می‌کنه.. کوتاه بودن داستان‌هاش درحالی که فوق‌العادن

انگار در عرض چند دقیقه یه غذای عالی و خوشمزه رو درست می‌کنه که باوجود حاضری و فسفودی بودن سالم و مقویه.

و بهترینه برای دفع امراض.

( برای همینگوی نازنینم صدق می‌کنه)

فعلا همین قدر با ادبیات روسیه آشنایی دارم. تازه آدرس خونه‌ی ادبیات روس رو پیدا کردم و محو زیبایی و در عین حال غنی بودن این خونه اشرافی شدممم. 

و سال ۱۴۰۴ هم قراره مدخل من برای ورود به این  دریای بی‌کران باشه.

ممنون، من اطلاعات جامعی ندارم در باب ادبیات روس خوشحال میشم اگر که مطالعات بیشتری در این مقوله دارید ...

کتاب های پارسالم میگم خیلی به اینجا وارد نیستم نمیدونم میشه همشو گفت یا نه باید تکه تکه بگم.

از لئو تلستوی غافل نشو این مرد عاااااااالیه و تورگنیف واقعا آدم عجیب و جالبیه کتاب هاشم خوندنشون خالی از لطف نیست.

چخوف واقعا نوشته هاش عالیه فقط یکم زن ستیزه که چشم میپوشیم ازش 

کتاب های پارسالم میگم خیلی به اینجا وارد نیستم نمیدونم میشه همشو گفت یا نه باید تکه تکه بگم.از لئو ت ...

ممنون ممنون عزیز دل.

حتما اینطوری که توصیف کردی من کنجکاو شدم.

موافقی ایدی تلگرام بدم بیای اونجا؟🤔