2777
2789
عنوان

نظرتون درباره خود کشی جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 53 پست
واقعا تو این شرایط روحی دلیلی پیدانمیکنم🥲

غماتو میخوام واسه خودم همشو بده به من 

کاش میشد یه آدمی بودم که میتونستم غمای بقیه رو بگیرم و دیگه دلشون ناراحت نباشه

مخصوصا اگه اون فرد ی دختر باشه

ینی مادرا چ گناهی کردن طفلکا ازدست شما بی فکرا‌ واقعاچقدبی درکین ک نمیفهمین ی مادر بعدازمرگ بچش چی م ...

🥲پسس ما چی ما بچه هاشون نیستیم که درکمون کنن؟ چرا باید مغز منو از صبح به کار بگیره که بریم بریم وقتی میدونه که حوصله ی اون آدما رو ندارممم اصلا همون بهتر که تو نبودم زجه بزنه و بگه کاششش درکش کرده بودم🙂

...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میتونن تا زندگی وقتی روی بدشو بهشون نشون داد خودکشی کنن ، شرط اینه که بمونی و مردونه بجنگی

😔نمیدونم چی بگم خیلی حرفت قانع کننده بود🥲😔

من فقط حالم خوب نیست و هیشکی منو نمیفهمه جز خدایی که بالای سرمونه من انق قبولش دارممم که نگو فقط نا امیدمم خستم بریدم..🙂

...🖤

🥲پسس ما چی ما بچه هاشون نیستیم که درکمون کنن؟ چرا باید مغز منو از صبح به کار بگیره که بریم بریم وقت ...

ینی بخاطرهمین میخوای خودتوبکشی؟😡ماها کتک خوردیم ازپدر وشوهر وحتی خداگواهه دایی واینا.بافقر ونداری ساختیم هووووف😡😡😡دهه هشتادیای پرتوقع ولوس شماهاچه میفهمین ی مادررررر چقددددددد بدبخته درد زایمان درد حرفای مادرشوهر خواهرشوهر درد نق زدنای شوهر بچه داری آی

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

😔نمیدونم چی بگم خیلی حرفت قانع کننده بود🥲😔من فقط حالم خوب نیست و هیشکی منو نمیفهمه جز خدایی که با ...

اگ خدارو قبول داری بخاطر عشقی ک ب خداوند داری بایدبهش توکل کنیو راه بیای تاااا وقتی ک خودش بخواد ماروببره باخودکشی خداروهم ازدست میدی

فقط میتونم کاملا جدی بهت بگم چند سال دیگه به اینکه به خاطر این دلیل به خودکشی فکر میکردی میخندی 

ول کن بابا شل کن 

شد بخون نشد نخون

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

ینی بخاطرهمین میخوای خودتوبکشی؟😡ماها کتک خوردیم ازپدر وشوهر وحتی خداگواهه دایی واینا.بافقر ونداری س ...

سر این میخواد خودکشی کنه حالا من سر اینکه بخاطر قلبم بچه دار نمیشم 😭 با وجود اینکه ۱۵ سالمه

😐😐😐😐😐😐😐

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

سر این میخواد خودکشی کنه حالا من سر اینکه بخاطر قلبم بچه دار نمیشم 😭 با وجود اینکه ۱۵ سالمه

الهی🥹🥺🥺سنت خیلیییی کمع اووو کلی وقت داری.خدایی ک به همسرزکریا بااینکع سنش خیلی بالابود بچع داد قدرت خدارو دست کم نگیر قربونت برم

عه عه همونی نبودی ک دعوات کردم ی تاپیک دیگه؟😡

الهی🥹🥺🥺سنت خیلیییی کمع اووو کلی وقت داری.خدایی ک به همسرزکریا بااینکع سنش خیلی بالابود بچع داد قد ...

مشکل قلبی دارم آسم دارم سنگ کلیه دارم و کلی مریضی دیگ قلبم وخیمه و‌ نمیشه 🥺😭