2777
2789
عنوان

حس میکنم با این تیپ و ظاهرا زندگیا خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 45 پست
چرت و پرت نگید لطفا

چرت و پرت تو میگی اینم از ادبت کسی کاری به شوهر تو نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردهای بی غیرت و زنهای فاسد.اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج‍🌺#

اون چیزی که بالا نوشتی با پایینش اصلا همخونی نداره فکر نکنم اهل بیت اینجوری درباره دیگران و عموم نظر بده 

4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤

آقایی که دلش از این مدل ها خانما می‌خواد خرج خانمش کنه عین همونا میشه که بسا بهترم میشه اکثرشون پیکر ...

حالا منظور باربی نیست.میگه عادی بیان بیرون.نه عجیب و غریب.واقعا بعضی ها رو مخن.البته تعدادشون زیاد نیست .ما رفته بودیم یجا دختره مانتو چاک از پشت داشت.اینقدر چاق بود چاکش باز شده بود.بخدا فقط خنده دار بود .عین سیرک.یا شلوار جذب و رنگ پا.یا چاقن باسنشون میندازن بیرون.یا موهاشونو اینقدر درست کردن و ارایششون بخدا در حد عروسی هستش.بابا خیابون میره باید نرمال باشه

تنها استدلال برای سنجیدن درستی یک کار برای شما انگار « من دوست ندارم ببینم» « من دوست ندارم بشنوم» و ...

بحث دوست داشتن منو شما نیست 

اثارش تو جامعه مشخصه 

چیزایی ک قبلا تعیین شده و اسمشونم مشخصه 

مثل هرزگی 

لازم نیست خط سی.  نه یا برجستگی باسن  پیدا باشه اینا همش از عقده و تربیت نادرس میاد 

❤️‍🩹
حالا منظور باربی نیست.میگه عادی بیان بیرون.نه عجیب و غریب.واقعا بعضی ها رو مخن.البته تعدادشون زیاد ن ...

منم موافقم نیستم 

من میگم آقایون باید بدونن این خانما به خودشون رسیدن خرج خودشون کردن مقایسه نکنن یه وقت با همسر خودشون 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بحث دوست داشتن منو شما نیست اثارش تو جامعه مشخصه چیزایی ک قبلا تعیین شده و اسمشونم مشخصه مثل هرزگی ل ...

شما جامعه شناس هستین؟ پدبده های اجتماعی و دلیل و تبعات شون رو بررسی میکنین؟ نیست؟ الان شما چیزی که دوست ندارین رو بهش میگین هرزگی، من دوستش ندارم بهش عناوین این شکلی میدم. 

کاملا درسته اگه نبود اینهمه طلاق و خیانت تو جامعه زیاد نمی شد 

زن میره از صبح تاشب تو آرایشگاه هزارتا کار میکنه دریغ از اینکه یذره به چشم شوهرش بیاد یا شوهرش متوجه بشه از بسسس ک از صبح تاشب تو خیابون و محل کار هزااار مدل رنگ مو و آرایش میبینه 

واقعا دلم تنگ شده برا اون روزا ک خانمه تنها کار زیباییش یه اصلاح و ابرو بود کلی شوهرش غش می‌کرد براش

تنها استدلال برای سنجیدن درستی یک کار برای شما انگار « من دوست ندارم ببینم» « من دوست ندارم بشنوم» و ...

خانم همین الان نتیجشو ببین 70 درصد مردم ایران hpv دارن. همه ی اینها نتیجه همین بی بند و باری هاست. من خودم کادر درمانم دارم میبینم وضع مردم از نظر این بیماری چقدر خرابه. پس نگو به بقیه ربط نداره. داره. معضل اجتماعیه این وضع

منم موافقم نیستم من میگم آقایون باید بدونن این خانما به خودشون رسیدن خرج خودشون کردن مقایسه نکنن یه ...

شما خیلی سطحی به قضیه نگاه میکنی. 

همه چیز مادیات و خرج کردن نیست. 

فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.