2777
2789
عنوان

رفتم خرید😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 54 پست
شهر ما الان جای معمولیش اینقد گرونه جای لوکس نرفتم

منم شیرازم با ۵ تومن ۱۰ دست لباس خریدم خدایی از کجا خرید میکنی

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
منم شیرازم با ۵ تومن ۱۰ دست لباس خریدم خدایی از کجا خرید میکنی

من زمستون شیراز بودم چقد قیمت پارچه ها مفت بود البته تابستونی نمیدونم بخاطر فصل بود یا واقعا اینجوری بود قیمتا شما که شیرازی الانم قیمت پارچه خوبه؟با ۲میلیون کلی پارچه مانتو،شلوار و مجلسی خرید کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زمستون شیراز بودم چقد قیمت پارچه ها مفت بود البته تابستونی نمیدونم بخاطر فصل بود یا واقعا اینجوری ...

والا من ماه قبل خریدم بد نبود بستگی به سلیقه تون داشت ولی تنوع تو شیراز خیلی زیاده با هر بودجه ای میشه خرید کرد 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
والا من ماه قبل خریدم بد نبود بستگی به سلیقه تون داشت ولی تنوع تو شیراز خیلی زیاده با هر بودجه ای می ...

من‌بندرعباسم نسبت ب اینجا خیلی پایین تر بود حالا از نظر درجه بندی سر در نمیارم ولی پارچه ژاکارد بندرعباس خریدم یک متر و نیم شد ۶۰۰تومن شیراز دیدم متری ۱۵۰ بود

من‌بندرعباسم نسبت ب اینجا خیلی پایین تر بود حالا از نظر درجه بندی سر در نمیارم ولی پارچه ژاکارد بندر ...

آره کلا حراج بود لباس آماره هم مناسب خیلی بود 

وا نه که خیلی وقته حضوری نمیخرم اینترنتی قیمت مناسب میخرم باورم نمیشه اخه نصف درآمد یک ماه آدم میره ...

منم مثل خودت 

الان هم بعد نه ماه خواستم مانتو بخرم 

مثلا تازه عروسم و باید شیک بپوشم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بعد شوهرِ مشنگ من یه میلیون زد ب کارتمگفت برو هر چی دلت میخواد بگیر🤣🤣🤣🤣

توام دستشو می‌گرفتی میبردی بازار میگفتی عزیزم بیا با هم بگیریم دوست دارم تو هم نظر بدی 

که بنده خدا قیمت بیاد دستش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
تولید کننده اومده بود تو برنامه مردم سوال کردن ازش یه خانم که مانتو بلند و شیک میخواد از کجا بخره با ...

چون یکی نیست بالا سر اینا باشه مدیریت کنه همه چیزو 

هر کار دلشون میخان میکنن 

یکی نیست قانون رو بفهمونه بهشون

کاش از قبل سفارش میدادی اگه عجله نداری سفارش بده با یک میلیون یه چیز قشنگ میتونی بخری

والا رفتم بازار 

گشتم 

مانتو زیر یک و نیم یا دو تومن ندیدم 

همه قیمت بالا بودن 

یا اگه ارزون بودن زشت بودن و کوتاه و تور 

بعدم الان دیگه لباسی برا پوشیدن ندارم 

کیف ندارم مانتو ندارم شلوار ندارم شال ندارم