merylin مدیر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 263 عنوان ژل لب زدم خیلی بد شده | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 42 پست کلا نیم سیسی به هر دوتا لبم زدم ولی خیلی بزرگ شده😭نمیشه آنزیم بزنم؟ اصلا خوشم نیومد لبای خودم خوب بود😢 1403/12/28 | 18:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32914 ی هفته دیگ هیچی ازش نمیمونع خیالت راحت چرا بعضیا میزنن میمونه؟ خاهرم یسال پیش ۱ سیسی زد هنوز ک هنوزه همه میفهمن ژل زده هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8173 خدا کنه خیلی ناراحتم😢 من۲ccزدم الان نصفش رفته چ برسه تو ک نیم زدی ناراحت نباش کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30574 از مدلشم خوشم نیومد گفتم خیلی طبیعی باشه اصلا مدلش معلوم نیست کاش عکس بذاری اگه میتونی امضا ندارم اثر انگشت زدم
dsgvgy عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 5370 نیم سی سی بذار فردا اگه دیدی چیزی ازش موند اصلا دیده نمیشه که حداقل یه سیاسی میزدی مشکلت اگه بزرگیشه که خیالت تخت آب میشه اگه فرمشه که هیچ عکس بذار
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8173 چرا بعضیا میزنن میمونه؟ خاهرم یسال پیش ۱ سیسی زد هنوز ک هنوزه همه میفهمن ژل زده بستگی به مارک ژل داره بعد هم مثل اولش نمیشه کلا ی فرم ریز میگیره لب کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
merylin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 263 خاهرمم زد خیلی زشت شدنمیره ام لامصب یکسال شده هنو هس وای😭
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32914 انزیم بزنه ن کلا چرا میمونه مال بعضیا هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
dsgvgy عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 5370 چرا بعضیا میزنن میمونه؟ خاهرم یسال پیش ۱ سیسی زد هنوز ک هنوزه همه میفهمن ژل زده اع این ژل ها خیلی ژل های بدی هستند ارزون قیمت و بی کیفیت ژلی که این همه مدت بمونه نباید خوشحال باشی چون داغون میشه دوستت دکتر کفت
merylin مدیر استارتر عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 263 نیم سی سی بذار فردا اگه دیدی چیزی ازش موند اصلا دیده نمیشه که حداقل یه سیاسی میزدی مشکلت اگه بزرگیش ... همین الانشم دارم سکته میکنم
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32914 بستگی به مارک ژل داره بعد هم مثل اولش نمیشه کلا ی فرم ریز میگیره لب اگه خوب باشه مارکش میمونه یااگه بد باشه؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
mahsaheydarian عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 8173 اگه خوب باشه مارکش میمونه یااگه بد باشه؟ خوب باشه میمونه کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32914 اع این ژل ها خیلی ژل های بدی هستند ارزون قیمت و بی کیفیت ژلی که این همه مدت بمونه نباید خوشحال باشی ... ن خوشحال نیس جای معروفی ام رفت خیییلی ام پول داد گفت بهترین مواد رومیزنیم کلینیک نعروفه توشهرمون هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.