2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون نمیتونن کنترل کنن چیزی بگن بهشون بس احترامی میشنوندیگه از وقتی بچه سالاری رواج پیدا کرد تو خونه ...

دقیقا

به همسایمون گفتم به بچتون یه تذکر بدید کوچه رو گذاشتن روسرشون

زنگ زده بابام که من نمیتونم در دهن بچمو ببندم😐

به دخترت بگو دیگه مزاحم ما نشه...😏

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷

ببخشیدمن جواب میدم اما ساسی ی آهنگ خونده بود ک محتواش ی تیکه این بود میگف چشم عباس آقا ،کلا انگار یج ...

اوکی مرسی گل❤️

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

مراقب باشید یه امشبو

خونه‌ایم بااین وضعیت، مگه میشه بیرون رفتتت،، 

ازین دست‌سازا میندازن هی، آمریکا توجنگاش ازین غلطا نمیکنه اینا میکنن.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
یعنی تف ب این شانس چهارشنبه سوری الان زیر دیالیزم.سال تحویلم دقیقا همین

ایشالا بهتر شی

دیالیز شی بهتر ازینه که اتیش بگیری یا کور شی🙄

اگه نمیتونید مراقب حرف زدنتون باشید منو ریپ نزنید...

حالا بچه این سنی عقلش نمیرسه ک دنبال هیجانعخرس گنده ها رو بگو !!یا اینا ک میفروشن

اوم  بازم کنترلش سخته من یکی زورم بهش نمیرسه فقط مامانم و بابام

منم برای برادرم یکی از اشناهای نزدیک‌ خریده بود 

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بوده ای...

خوش گذروندن با آسیب زدن به دیگران متفاوته

هروقت اسیب زدم بعد بیا یقه منو بگیر فعلا خفه شدم ول کن لامصبو😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اره بابا خیلی زیادن خبخیلیاشونم بچه ان رسما

بله اونروز سخنگوی حلال اهمر گذاشته بود اکه اشتباه نکنم ۷۰درصد کسایی که قطع عضو یا نقص عضو میشن زیر ۱۸سال هستن💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خونه‌ایم بااین وضعیت، مگه میشه بیرون رفتتت،، ازین دست‌سازا میندازن هی، آمریکا توجنگاش ازین غلطا نمیک ...

اگه فیلم چهارشنبه سوری مارو بگیرن برای آمر...کا بفرستن دیگه عمرااااا حتی اسم ماروهم نمیاره بیچاره وحشت میکنه😂😂

بنظر من کیفش به همین ترقه بازیه،با اینکه خودم هیچوقت ترقه نخریدیم و از صداش بدم میادولی خیلی کیف مید ...

بابا ملت آسیب میبینن

کیف چیه دیگه

همه ی ازین ترقه ها ک فقط صدا دارن نمیزنن

وحشین یه سریا

2790
2778
2791
2779
2792