2777
2789
عنوان

آسایشگاه!!!

246 بازدید | 22 پست

سلام شبتون بخیر

اگه اشتباه نکنم من سال ۹۴ با سایت آشنا شدم و اینجارو میخوندم یه بارم عضو شدم ولی رمزمو گم کردم😂 و بیخیال شدم کم و بیش میومدم سایت و میخوندم مخصوصا تایپیکهای آسایشگاهو!!! دیگه نیومدم تا چند شب پیش. توی پستا و نظرات دنبال پروفایلای آشنا بودم که متاسفانه خیلی کم بودن ولی از دیدن همون چند نفری که از قدیم بودن چنان ذوق میکردم که انگار واقعا دوستای قدیمی رو دیدم😍 

چرا قدیمیا نمیان باورتون میشه دلتنگشونم

تیارای باحال و دوستداشتنی، خیال، فرشته ی مهربون، کبوتر استکهلم، مامان نایا، اون دختر مهربونی که دوست تیارا بود و تهران زندگی میکرد اسم پروفایلش یادم نیس، دختر کوهستان، مونا پاییزی که دیشب پروفایلشو دیدم، پرگل جان، پیکان، عالیه، دوست قدیمی شما و یه 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام نیلسای عزیز و خوش قلب، ببخشید اسم پروفایلارو یادم نمونده کامل، شما اصفهانی بودی مگه نه؟؟

بله عزیزم دمپایی صورتی بدم😂

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
خخخخ همه فکر میکردن من و خیال یکی هستیم. نه عامو من کاربریم همینه. دکتر اسایشگاشون بودم😎😎 ولی ر ...

چون من بهشون شیافت میزدم😂😂😂اوناکه حالشون خیلی بدبودشیاف میخوردن😆😆😆وای خدایادش بخیر

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين