2777
2789

پارسال استان ما هیچ ظرفیتی برای آموزش زبان انگلیسی نداشته ،ممکنه امسال هم هیچ ظرفیتی نداشته باشه؟

من کنکور زبان فرهنگیان ثبت نام کردم تقریبا خیلی هم خوندم براش یعنی تمام زحماتم بر باد رفت؟😭

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا باید بفهمیم ظرفیت استان مون چقدره!؟؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

باید صبر کنی تا دفترچه انتخاب رشته میاد

قبل کنکور میاد؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یعنی چی خب اگه ظرفیت نداره چرا از قبلش نمیگن که نخونید🤧

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

از کجا باید بفهمیم ظرفیت استان مون چقدره!؟؟

من که توی گوگل سرچ کن دفترچه انتخاب رشته فرهنگیان 1403 

ظرفیت هر استان هست داخلش

دیگه مهم نیست آدما راجبم میخوان چه حرفی بزنند چون فقط خودمم که برای خودم میمونم.و این خودمم که به فکر خودم هستم نه هیچ کس دیگه ای😊🙂

یعنی چی خب اگه ظرفیت نداره چرا از قبلش نمیگن که نخونید🤧

نمیدونم شاید گفتن و من خبر نداشتم 

ولی فکر کنم نمی‌گن🥲

منم دقیقا همین شرایط رو دارم متاسفانه چاره ای نیست باید صبر کنیم ببینیم چی میشه🥲

😭😔خدا بخیر کنه