2777
2789
عنوان

خونه تکونی من چرا تموم نمیشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدادی بیرون با دست شستی یا ماشین؟

با دست شستم توی بالکن 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پتو این وسط اخه چرا شستی ،پتو رو تابستون میشورن

واللا ما هردو پوستمون چربه با اینکه یه روز درمیون حموم میریم...  پتوها رو سه ماه یکبار باید بشورم 

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خونه ی منو ببینی فقط آشپز خونه به معنای واقعی ترکیده پر ظرف اجاق گاز افتضاح خود خونه نامرتب خودمم با ...

من آشپرخونه رو تموم کردم به زور.... مونده بقیه جاهای خونه

عین من آشپزخونم بمب زده خونم بمب زده 😂😂😂

واي منم قبلا يه كارايي كرده بودم ولي انگار بايد از نو شروع كنم بمب زده . حتي تميزكاريم بايد كل فردا وقت بزارم . امروزم مرتبي و خلوت كردن😭😭

من آشپرخونه رو تموم کردم به زور.... مونده بقیه جاهای خونه

هشقم در حد تميز مرتب بودن وسايل و يه دستمال كشيدن ميزا باشه خودتو خسته نكن بايد پذيرايي هم بكني. بچين رو ميز هر چي داري افطار اومدن حاضر باشه

هشقم در حد تميز مرتب بودن وسايل و يه دستمال كشيدن ميزا باشه خودتو خسته نكن بايد پذيرايي هم بكني. بچي ...

دیروز قرار بودن بیان نیومدن خداروشکر 

امشبم میرن مسجد