golparee مدیر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 عنوان خونه تکونی من چرا تموم نمیشه😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 24 پست تمیز کردن داخل و بیرون کابینت ها رو تموم کردم الانولی روی کانتر و کف آشپزخونه پر از وسیله اسسینک داره میترکه از ظرفو احتمالا هم شب سر زده مادرشوهرم اینا بیان پاهام خیلی درد دارن از شب سرپامدلم میخواد بزنم زیر گریه خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 1403/12/28 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
وایلدرز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 8829 هر سال میان. بدون اینکه بگن امسالم احتمالا بیان دیگا من باشم باز نمیکنم
mino_minooo عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 2070 مامان منم داره غر میزنه میگه چرا شروع کردیم خونه تکونی آخه میگه دیگه ولش میکنم تمیز نمیکنم بعد میبینی دوباره صبح زود تلق تلق سر و صدا😂
mahsa1234mahsa عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 888 منم مثل شمام هموز تموم نشدم خونه بزدگ وسایل زیاد دیگه از درد میمیرم 😭
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 میدادی بیرون با دست شستی یا ماشین؟ با دست شستم توی بالکن خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 پتو این وسط اخه چرا شستی ،پتو رو تابستون میشورن واللا ما هردو پوستمون چربه با اینکه یه روز درمیون حموم میریم... پتوها رو سه ماه یکبار باید بشورم خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مامان_پسرامم عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 13388 خونه ی منو ببینی فقط آشپز خونه به معنای واقعی ترکیده پر ظرف اجاق گاز افتضاح خود خونه نامرتب خودمم باید بیرون برم نمیدونم چجور تمیز کنم کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 خونه ی منو ببینی فقط آشپز خونه به معنای واقعی ترکیده پر ظرف اجاق گاز افتضاح خود خونه نامرتب خودمم با ... من آشپرخونه رو تموم کردم به زور.... مونده بقیه جاهای خونه خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10446 عین من آشپزخونم بمب زده خونم بمب زده 😂😂😂 واي منم قبلا يه كارايي كرده بودم ولي انگار بايد از نو شروع كنم بمب زده . حتي تميزكاريم بايد كل فردا وقت بزارم . امروزم مرتبي و خلوت كردن😭😭
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10446 من آشپرخونه رو تموم کردم به زور.... مونده بقیه جاهای خونه هشقم در حد تميز مرتب بودن وسايل و يه دستمال كشيدن ميزا باشه خودتو خسته نكن بايد پذيرايي هم بكني. بچين رو ميز هر چي داري افطار اومدن حاضر باشه
golparee مدیر استارتر عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 1702 هشقم در حد تميز مرتب بودن وسايل و يه دستمال كشيدن ميزا باشه خودتو خسته نكن بايد پذيرايي هم بكني. بچي ... دیروز قرار بودن بیان نیومدن خداروشکر امشبم میرن مسجد خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم