2777
2789
تا ابد راز یک سناریو

راز یک سناریو و اسطوره عالین

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم هایی به رنگ عسل عاشقانه پرو مکس 

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

بیشتر ببینید
یه اشراف زاده عاشق یه پسر فقیر نجار میشه بزور ازدواج میکنه میره خونش پسره و مامانش روی کثیفشونو نشون ...

دوره قاجاره؟ 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.

داستانش در چه مورده؟

یه دختره که خودشو بد بخت میکنه با ازدواج با مردی که بهش خیانت کرد بعد میره زن سوم پسر عموش میشه

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

بیشتر ببینید
یه دختره که خودشو بد بخت میکنه با ازدواج با مردی که بهش خیانت کرد بعد میره زن سوم پسر عموش میشه

یا خدا چقدر بد😐 

نمیتونم پیداش کنم دانلود کنم چرا

از کجا دنبالشون میگردی؟

پی دی اف میخام با گوشی بخونم

از گوگل سرچ کردی؟

یا خدا چقدر بد😐

بعد اینا تجربه هاشه که داره به دختر برادرش میگه شوهر اولل کتکش میزنه پولاشو میگیره و اینارو به هیچ کس نمیگه چون پدرش گفته بود نکن و بعد ازدواج گفت تو دختر من نیستی بعد فرار کرد و مادر شوهرشو کتک زد و بعد طلاق با پدر مادرش خوب شد ولی باز به هیچ کس چیزی نگفت

بیشتر ببینید