2777
2789
عنوان

عیدی به بچه های فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا بهش گفتم پولم کمه فقط به داداشم وبرا خواهرم کادو میخورمگفت یا هیچ کدوم یا اگه میدی باید به هم ...

غلط کرده از الان داره ازت زهر چشم میگیره  توام بگو خوب پول بده بزار بدم ب همشون نزار تو سری خور بشی.

گفتم شاید پول داده باشن .خب لعنتی چرا پول برای کادو عقد نمیده؟

میدونی یه اخلاق بدی که داره

میده ها ولی زمانی که دیگه اوت بی ارزش

الانم آنقدر باید التماسش کنم  تازه شاید یه دستم کتک بخورم

مثلا برا خرید عید برا یه مانتو آنقدر اذیتم کرد آخرشم خریدم اونی که میخواستم ولی بخدا ارزشی برام دیگه نداشت

اهان پول نو ميخاست ده تومتي بوده بد گفتمً

من گرفتم

اوردم اتو زدم نو شدن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
غلط کرده از الان داره ازت زهر چشم میگیره توام بگو خوب پول بده بزار بدم ب همشون نزار تو سری خور بشی.

بخدا گفتم اینارو 

ولی اون اصلا میگه چون بچه نداریم که کسی به بچه مون عیدی بده پس ماهم نمیدیم بیان کوفت بخورن

مردگ بی احساس

بخدا گفتم اینارو ولی اون اصلا میگه چون بچه نداریم که کسی به بچه مون عیدی بده پس ماهم نمیدیم بیان کوف ...

ای بابا  کارت سخته ک بی خیال نداری کادو نده براعقد بعدا ب خواهرت توضیحبده نمیشه؟