2777
2789

لک بارداری افتاده رو گونم  دو ساله... دکترم رفتم تاثیر نداشته.... میخواستم ببینم کسی استفاده کرده از ۵۰۴۰ ک راضی باشه...

ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این ویدئو ها که بازیگرا از محصولاتشون استفاده کردن ونتیجه دیدن دروغه یعنی چقدر پول میدن اینا بیان اینا رو بگن

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
واقعا.... پس الکیه...  خوب ک پرسیدم ازتون .. گفتم شاید کسی گرفته راضی بوده آخه خیلی با آب و ت ...

پول میگرین این بازیگرا 

انگار کیمیا گری کردند میگه موهای سفیدم سیاه شد !!!😨😨😨😨😨😨

دلم میخواست بهش میگفتم خودتیییییییی

یکی توی نینی سایت میگفت برالکه بارداری باقله خشک رو اسیاب کرده با شیر قاطی میکرده رو پوستش میذاشته و ...

عزیزم می دونی باقلا خشک ازکجا باید تهیه کرد؟

منم قبلا خوندم برای پوست خوبه سفید میکنه

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘

سلام دوستان من نماینده فروش محصولات تخصصی پوست و مو برند لدورا و الیکس هستم. 

تا حالا از این محصولات استفاده کردین؟ 

باید بگم واقعا محصولات خوبین. دروغ نباید گفت برای همین لفظ عالی را به کار نمیبرم و میگم خوبن 

اگر اطلاعات خواستید و سفارش داشتید به شماره های زیر تماس بگیرید. با 911 واتساپ هم دارم

09112312534

09012435534

لدورا#  

الیکس.#