2777
2789

۵ میلیون گرون میشه ۲ هزار تومن میاد پایین خبر گذاری ها تیتر میزنن سقوط قیمت طلا😐

آدم ها برای کسانی که دوستشان دارند قانون ها را می شکنند و برای افرادی که مطلوبشان نیستند قانون میگذارند 💔 افسردگی یک خشم علیه خود است ، انتقامی است که آدم به جای زندگی از خودش میگیرد . وقتی اتفاق می افتد که احساس میکنی دنیا ، خدا و سرنوشت به تو ظلم کرده اند و تو به جای مبارزه یا پذیرش ، خودت را مجازات میکنی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۱۵ داشتم هفته پیش خواستم بدمش دو گرم گوشواره جور نشد برم گفتم بزار فردا پس فردا

یدفه قیمتا اینطور شد الان منمو ۱۵ تومن و طلایی ک میلیونی میره روش😐

دیگ نخریدم گفتم شاید یخورده بیاد پایین

چرا وقتی گرون میشه همتون میخوایین بخرین

اگه وقتی گرون میشه درصد زیادی ادم نخرن

مجبور میشن حتی اگه یه کوچولوم شده پایینتربیارن

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

به خدا من خیلی وقته میخوام بخرم.امروز فرصت میکنم.زمان نداشتم.

عزیزدلم شمارو نمیگم که

کلی گفتم

به خوشی استفاده کنی پیشاپیش❤

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

نگیراینجوری که یه داره زیاد میشه احتمالش هست ارزون بشه.

دقیقا. زمانی ک پله پله بره بالا  نزولی نمیشه ولی وقتی ۴۰۰ ؛۵۰۰  میپره و میره بالا این طلا اصلاح میخوره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪