2777
2789
عنوان

کالابرگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 30 پست
خب پس استعلام بگیر اگه بود یه کارت خالی بهش بده خرید کنه لازم نیست پول توش باشه

برداشت رفت

دید دیشب برام پول واریز کردن صبح بیدارشد بره سرکار کفت بده برم کالا برگ خرید کنم برای مسافرت 

منم گفتم من چیزی نمیخوام هنوز معلوم نیست بریم نریم چی میخوای بخری اونم گفت بده کاریت نباشه 

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برداشت رفتدید دیشب برام پول واریز کردن صبح بیدارشد بره سرکار کفت بده برم کالا برگ خرید کنم برای مساف ...

انتقالشون بده🙄😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اون یکی کارتم به قسط بانک وصله تو اون بریزم بانک صد در صد برمیداره

اوه خب دیگه امیدت به خدا باشه😄

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رفتی گفتی میخوام از شوهرم یارانم جدا کنم یا شرایط خاصی داره؟

من یارانه نداشتم مجرد بودم مال بابام اینا قطع بود چون چندتا ماشین و خونه به اسمش بود 

ازدواج که کردم چون همسرم چیزی نداشت رفتم وصلش کردم 

مدارک ازدواج بردم گفتم به جساب خودم جدا واریز بشه اونا هم شماره کارت خودمو گرفتن 

من یارانه نداشتم مجرد بودم مال بابام اینا قطع بود چون چندتا ماشین و خونه به اسمش بود ازدواج که کردم ...

شنیدم شرایط خاصی داره ب راحتی قبول نمیکنن ینی یا باید شوهرت به مشکلی داشته باش ک قبول کنن خودتو بکنن سر پرست خانواده و اینکه شما اول رفتید پلیس 10 همون کارتون انجام داد یا فرمانداری هم رفتید 

برداشت رفتدید دیشب برام پول واریز کردن صبح بیدارشد بره سرکار کفت بده برم کالا برگ خرید کنم برای مساف ...

برو چند تا مارت از بانک‌های مختلف بگیر اینجور وقتا کارت خالی بده چون برا ی امسال پولی لازم نیست 

شنیدم شرایط خاصی داره ب راحتی قبول نمیکنن ینی یا باید شوهرت به مشکلی داشته باش ک قبول کنن خودتو بکنن ...

والا به من نگفتن شرایط خاص هست شاید چون دهک بابام خیلی بالا بود مال همسرم خیلی پایین بود و چیزی نداشت قبول کردن 

من رفتم فرمانداری مرحله آخر رفتم پلیس +۱۰ 

کار اصلیمو فرمانداری انجام دادن 

والا به من نگفتن شرایط خاص هست شاید چون دهک بابام خیلی بالا بود مال همسرم خیلی پایین بود و چیزی نداش ...

منم شوهرم هیچییی به نام نداره بعد دهکمون زده 7 اعتراضم زدم باز 7 موندم برای چی

منم شوهرم هیچییی به نام نداره بعد دهکمون زده 7 اعتراضم زدم باز 7 موندم برای چی

گردش حساب و درآمد و اینا هم مهمه فک کنم یا چک زیاد کشیده باشه مبلغ بالا 

گردش حساب و درآمد و اینا هم مهمه فک کنم یا چک زیاد کشیده باشه مبلغ بالا

ن بابا اتفاقا اصلا دسته چک نداره حسابم حقوق کلا ماهی 18 نهایت بشه😂😂

فقط یه ماشین فروختیم چند سال پیش قرار شد طرف وکالت گرفت تعویض ولاک کنه میگم نکنه پلاک ماشین هنوز ب اسم شوهرمه 

اما مگه شوهرم. میگه وکالت مدت دار بود گرچه اصلا ب حرفاش اعتماد ندارم