2777
2789
عنوان

شوهرم رفته زیر مبل در نمیاد😐2

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 57 پست
😂😂😂حوصلم سر رفته تاپیک زدم اصلا شوهر ندارم

عوارض جنس موتوری و فشار خانه تکانی همراه با چاشنی گرانی

و سکوتی که شبیه سکوت نبود !                                               یک روز سرانجام طاقتش طاق میشود و با صدای بلند جواب همه را می دهد … آدم هایی که سکوت می کنند یک روز فریاد می کشند. از جلد خود بیرون می آیند و کس دیگری می شوند ؛ کسی وحشتناک و غمگین. و آن وقت دیگر کنترلشان خارج می شود .   نباید سر به سرشان گذاشت …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂

گربه س ؟

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

@جیرینگ_جیرینگ  

سلام عزیزم من ۲۸ فرودین پارسال عمل کردم 

مراحلش اینجوریه 

اول میری برای معاینه ی چشم 

ک ببین چشات تو چه وضعیته ایه ی چنتا قطره اینا میریزن 

ی بعد میبرنت ک با دستگاه چشماتو معاینه کنن (درد نداره مث سنجش )

بعد میری پیش دکتر تایید میکنه برای عمل 

بعد میبرنت اتاق عمل 

قبلش دوتا قرص مسکن قوی بهت میدن 

بعد باید بشینی ک بی حسی بریزن تو چشات حدودا هر دو دقیقه ی یک بار میریزن ک حسابی پلکات بی حس بشه 

حش مزخرفی بود هم هیجان هم ترس قاطی شده بود 

پلکامو نمیتونستم تکون بدم 

بعد صورتتو با بتادین تمیز میکنن میفرستن اتاق عمل 

اونجا میخوابی ی دستگاه لیزر هست 

اونا دراز میکشی پلاستیک اینا میکشن رو صورتتت 

بعد چشاتو با ی چنگک مخصوص باز میکنن باید به نور سبز نگاه کنی بدون دخالت دست دستگاه لیزر میکنه 

بعدم ی مایه میریزن تو چشات میگن پاشو 

چیزی کم بود بگو بگم 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

@جیرینگ_جیرینگ سلام عزیزم من ۲۸ فرودین پارسال عمل کردم مراحلش اینجوریه اول میری برای معاینه ی چشم ک ...

ممنون که وقت گذاشتی

از نقاهت بعدش بگو

چند روز بود چطور بود

بعد چه مدت دیدت کامل واضح شد

لازک بودی؟

ممنون که وقت گذاشتیاز نقاهت بعدش بگوچند روز بود چطور بودبعد چه مدت دیدت کامل واضح شدلازک بودی؟

نقاهتش ی ماه بود 

بعد هفت روز لنز پانسمانو در اوردم دیدم واضح شد الانم خوبه خداروشکر 

بله لازک بود 

خداروشکردکتر تشخیص داد که لازک کنی؟یا خودت انتخاب کردی؟چند سالته و دکترت کی بود؟

خودم خواستم لازک کنم چون بهتر و سبک تر بود 

اون موقع ۲۰

تهران چشم پزشکیه رازی پیش دکتر مسعود ذبیحی فر