2777
2789
چی میشه؟لک و جوش؟

اره گلم اگه جنس اصل نباشه و تقلبی باشه خیلی زود صورتتو خراب میکنه

کرم پودر برا مصرف روزانه نیست

اگه هم واقعا نیاز داری استفاده کنی حتما جنس اصل و مناسب روزانه تهیه کن

شستشو کامل با میسلارواتر و فیس واش و و تونر هم یادت نره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب امام حسیننننن واسه عروسیم کرم پودر زدم 2سال پیش دیگه هیچ نزدم تا الان ولی پوستم هرروز جوش میزنم جا ...

عزیزم چرا علت جوشهاتو ریشه یابی نمیکنی؟

همیشه جوش بخاطر لوازم آرایشی نیست علت جوشهای شما یه چیز دیگس که خودتون متوجه نیستین بهتره علنشو پیدا کنین

خواستین میتونم راهنماییتون کنم

عزیزم چرا علت جوشهاتو ریشه یابی نمیکنی؟همیشه جوش بخاطر لوازم آرایشی نیست علت جوشهای شما یه چیز دیگس ...

علتشون داخلیه.پریودم نامنظمه وقتی میرم دکتر هم بدترررر میشه پوستم .

کرم پودر مجلسیه

و نه پوست و خراب نمیکنه، منفجر میکنه

هرچقدر هم که منافذت و پاکسازی کنی و بشوری و اثری ازش نمونه

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خب همونه گلم جوشهای شما هورمونی هست تا حالا سعی کردی مشکل هورمونیتو حل کنی؟البته بجز دکتر؟

اره خیلییییی زیاد .ولی ارثیه تنبلی تخمدانم.

بعد چون پریود نمیشم صورتم تیره میشه گاهی وقتا احساس میکنم کِدر میشه.هرماه باید برم لیزر واسه چونم و صورتم اگ نرم مو شدید در میاره صورتم .

لیزر هم میرم فایده ای نداره اونقدری ک باید جواب بگیرم متاسفانه نمیگیرم🫠