2777
2789
  • آبی نفتی یا سورمه‌ای: ترکیب این رنگ با زیتونی، تضاد زیبایی ایجاد می‌کند که توجه‌ها را به خود جلب می‌کند.
  • خاکستری متالیک: اگر می‌خواهید ظاهری مدرن و شیک داشته باشید، این انتخاب فوق‌العاده است.
  • قهوه‌ای شکلاتی: این رنگ عمیق حال و هوای متفاوتی به استایلتان می‌بخشد.

شال:

• بنفش یاسی یا ارغوانی ملایم: این رنگ با زیتونی ترکیب فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند که هم نرم است و هم برجسته.
  • آبی فیروزه‌ای: برای استایلی پرانرژی و چشم‌گیر.
  • طلایی براق یا متالیک: برای مواقعی که می‌خواهید واقعاً بدرخشید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کتیت اسپرت با شلوار مام خوبه.

اگه مجلسی با شلوار دمپا گشاد ترجیحا هردو شلوار مشکی باشه خوبه.

با شال طرح دار مشکی سبز یا میتونی شلوار کرم بگیری با شال کرم سبز که خیلی شیک میشههه

نمیخوره تکسا به فیسا :///( ゚ー゚)
این جالب بود مرسی

خواهش میکنم 😅🌺

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

شلوار مام و مانتو کرم

شلوار بگی آبی پررنگ و شال سورمه‌ای

شلوار آبی‌یخی مام استایل و شال هم‌رنگش

مَهشیدم🤍 همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱 زندگی؟ زندگی یه هدیه‌ی پر از رنگ و راز مرموزه از طرف خدا برای تو. هدیه‌ای از جنس پازلی هزار و یک تکه‌.تکه‌هایی از صبر، شادی، غم، درد، شکست، موفقیت، خنده، گریه، لذت، خشم، ترس، امید، عشق، نفرت، درک، رشد، صداقت و..که همه‌ کنار هم میشن تصویر تو. هر کدوم بدون دیگری نیمه‌کاره می‌مونه.تنها تو میتونی این تکه‌ها رو یکی‌یکی، با دستات و با دلِ خودت بیابی و در جای درستش بنشونی. دوست مَن، یادت نره بدون هر تکه پازل زندگی تو ناقص می‌مونه. حتی اون تکه‌هایی که اولش زخم می‌زنن آخرش میان و تصویرت رو کامل میکنن. مهم اینه در پایان با لبخند رضایت به پازل چیده‌ شده‌ی خودت نگاه کنی و بگی " آره، این منم! این منم با تموم بالا و پایین‌هاش".     🏞🍃Loving life🫀🦋/books📚☕️/nature

وای منمممتو ذهنم رنگا قشنگ میاد کنار هم ولی در عمل افتضاح میشن 😂

دقیقا😂😂😂همچی تو عکس و ذهن قشنگه

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

اگه کتیت اسپرت با شلوار مام خوبه.اگه مجلسی با شلوار دمپا گشاد ترجیحا هردو شلوار مشکی باشه خوبه.با شا ...

سر آستین هاش و یقه اش سفیده با کرم زیاد جالب نمیشه

نه مجلسی نیست ولی اسپرت هم نیست

سر آستین هاش و یقه اش سفیده با کرم زیاد جالب نمیشهنه مجلسی نیست ولی اسپرت هم نیست

وایییییی باز دورنگم هست 

خواهرم منو تو تو ست کردن دورنگش موندیم تو سه تاش کردی😂

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

می بینی چ دردسری تراشیدم واسه خودم🥴😂

ببین قسم بخورم باور کنی خب خداشاهده یباررفتم کل بازارو گشتم چیزی پیدانکردم یعنی نمیدونستم اینو بگیرم باید باچی بپوشم شروع کردم به گریه کردن اومدم پیش خیاطم گفت یه پارچه برو برام بگیر یه چی بدوز