2777
2789
عنوان

مهمون عجیب من 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2327 بازدید | 90 پست

من بودم ماهی رو درست میکردم برای اونم گردن و بال و قسمتای دورریز مرغ رو میذاشتم. شاید بلند و شاید فقط تو دلم میگفتم ببخشید دیگه ما حروم خوریم همینا رو داریم. دفعه بعد تشریف ببرید رستوران حلال.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من میرم مهمونی اصلا روم نمیشه غذا بخورم بعد مردم😐

میبینی توروخدا 

بعد میگم بخدا بهترین ماهی میگه نه حرومه حرفمو گوش بده

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شنیدین ماهی بوشهر حروم باشه؟بخدا از شدت ناراحتی قلبم درد می‌کنه

اصلا

حتی بارها خوردم

اذیت نکن خودتو عزیزم بخور نوش جونت

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

میبینی توروخدا بعد میگم بخدا بهترین ماهی میگه نه حرومه حرفمو گوش بده

شما بوشهرید الان؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

از خداشم باشه اینهمه عزت و احترام ،فداسرت حرص نخور ،نووش جون خودتون ،دم عید ماهی پلو سبزی درست کن کیفشو ببر

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
شما بوشهرید الان؟

نه از بازار ماهی فروشا گرفتیم

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

میبینی توروخدا بعد میگم بخدا بهترین ماهی میگه نه حرومه حرفمو گوش بده

لیاقت خوردن ماهی رو نداشته میگفتی مرغ ندارم یه املت میذاشتی براش

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اونوقت چی درست کردی؟

باید مرغ بذارم دیگه 

اصلاحتی بارها خوردماذیت نکن خودتو عزیزم بخور نوش جونت

نوش جان 

بخدا اینقدر به شوهرم گفتم بهترین ماهی رو بگیر الان شرمندش شدم مهمون از طرف خانواده خودمه 

ما شام ماهی شیر داریم🥲

نوش جان عزیزم