2777
2789
عنوان

دختر بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 93 پست
زلیخا شیفته زیبایی شده

فرق ش چیه ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یکی از اقوام هست بنده خدا میگفت دوستم منو نجات دادزن میخواست داد بزنه وآبروی منو ببره ،پول هم می ...

فکر نمیکردم واقعی باشه 

تاپیک زدم ببینم ممکنه

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من ندیدم تا حالا یه دختر اینجوری باشه ولی پسر دیدم

ما که مرد نیستیم ، کسی هم اینکاره باشه که نمی اد بگه ، ولی خیلی زیادن دیری بعضی ها چه عشوه خرکی جلو بقیه می ان وای به وقتی تنها باشن پیشنهاد شنیدم نی دن به مردا ، بعضی هاشون نخ می دن خیلی ها هم علنی 

فرق ش چیه ؟

شاید بشه گفت حق داشته تا حدی 

ولی الان پسرا زیبایی ندارن که 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ما که مرد نیستیم ، کسی هم اینکاره باشه که نمی اد بگه ، ولی خیلی زیادن دیری بعضی ها چه عشوه خرکی جلو ...

اره الان توضیح دادی یکی اومد به یادم 🤭

بخدا 60، 70 درصد مردم اسکلن

ملت رد دادن دیگه ...

من امروز چ تاپیکایی خوندم جالبه اکثرش هم در مورد س ک س بود! 😶😏😏

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗 وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی 🎗

اینو که دیدم یاد یه چیزی افتادم 

یه پرونده خارجی مرده رفته بود آرایشگاه دزدی کنه زنه تنها بوده زورش زیاد بوده طرفو میبنده و یه هفته بهش تجاوز می کنه و اذیتش می کنه 

خیلی عجیب بود واسم 

کاربر قدیمیم کاربری قبلیمو ترکوندن  
همچین دختر یا پسری وجود داره اصلا ؟

به نظرم نه چون مسخره هست البته یکی از دوستام میگفت یه پسر از آشناهاشون با یه دختر دوست شده پسره موتور داشته یه روز دختره پشت موتورش سوار بوده داشتن میرفتن چندتا پلیس تو خیابون بودن دختره اینا که میبینه خودش رو از پشت موتور پرت میکنه پایین بهشون میگه این به من تجاوز کرده تا پسره رو مجبور کنه باهاش ازدواج کنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...