2777
2789
مرسی که مشتاقانه منتظرید 🥲🤣🤣🤣🙏

ماکلااهل انتظاریم😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره راس میگی 😕همیشه بعد از صبر ، معجزه رشد می‌کنه 😉

فک نکنم😢

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

حیف جوونامون پسر داداشم 21 سالشه اونم مثل شما از لحاظ روحی خوب نیست

واقعا حیف 

اکثرا وضعمون یکیه 

خدا خودش میدونه که دیگه نه امیدی دارم نه انگیزه ای 

اگه بگن فردا قراره بمیری و... ذره ای برام مهم نیس 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

منم خیلی صبر کردم ،خیلی منتظر موندم و.....اتفاق خاصی برام رخ نداد حالا شما امیدوار باشید

خیلی وقته دیگه امیدی ندارم شاید یه معجزه لازمه ک اونم فک نکنم انقد خوب بوده باشم ک رخ بده برام 

خیلی وقته دیگه امیدی ندارم شاید یه معجزه لازمه ک اونم فک نکنم انقد خوب بوده باشم ک رخ بده برام

منم همینطور 

ولی شما دختری بارو کن و امید داشته باش که اوضاع برات بهتر میشه 

شایدهمین الانشم اون معجزه داره برات اتفاق میفته ، با دید وسیع تر نگاه کن 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

منم همینطور ولی شما دختری بارو کن و امید داشته باش که اوضاع برات بهتر میشه شایدهمین الانشم اون معجزه ...

دخترپسرداره مگه؟گاهی نمیشودکه نمیشود 

منم همینطور ولی شما دختری بارو کن و امید داشته باش که اوضاع برات بهتر میشه شایدهمین الانشم اون معجزه ...

باز به نظرمن برااقایون بهتره حداقل براتصمیماشون به اجازه نیازندارن 

واقعا حیف اکثرا وضعمون یکیه خدا خودش میدونه که دیگه نه امیدی دارم نه انگیزه ای اگه بگن فردا قراره بم ...

خدا نکنه پسر خوب 

بچه داداش، من سال دوم دانشگاهه اینقدر باهاش حرف میزنم که ناامید نشه، خیلی دوستش دارم