2777
2789

سلام دوستان از اونجایی که بنده خودم دوبار تاحالا کیست مویی روی قسمت دنبالچه ( انتهای کمر ) داشتم و به شدت درد میکرد و عفونت داشت و خوب شدم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم تا عزیزایی که دچارش شدن رو راهنمایی کنم. من کیستم به شدت درد میکرد و بزرگ شده بود طوری که نمیتونستم حتی بشینم و باید فقط دراز میکشیدم، اول فکر کردم درد کمره و بیخیال شدم ولی بعد چند روز عفونت کرده بود، تب میکردم، ازش گاهی چرک خالی میشد و مثل یه توده شده بود. خلاصه که رفتم دکتر و گفت بهت چرک خشک کن میدم بخور و بیا برای جراحی، حتما باید عمل شی. دوستان عمل همیشه آخرین راهه، اصلا تن به جراحی ندید چون بعدش به شدت سخته. توی عمل کل گوشت اون ناحیه رو درمیارن و شما بمدت یک ماه باید جای خالی اون گوشت رو پانسمان کنید تا اونجا گوشت بگیره دوباره. خلاصه که من به حرف دکتر اعتنا نکردم، رفتم از داروخونه پماد سیاه ( اکتیول ) که مناسب جوش های چرکی شدید و کیست های چرکی هست گرفتم. به معنای واقعی معجزه کرد برام. بعد ده روز استفاده کم کم چرک کیست خودش خارج شد و سرش هم بسته شد، حتی جاش هم نموند. البته بعد استفادش و خارج شدن چرک از یه ترمیم کننده پوست استفاده کردم که مطمئن شم جاش قرار نیست بمونه. انشاءالله که برای شما هم نتیجه بده. قیمت پمادش هم زیاد نیست، شاید تا 30 هزار تومن. خیلی زود هم کارتون راه میفته، التماس دعا