2777
2789
زوده ولی یه آزمایش خون هست 250 تومن اون توی هفته 7 میگه دختره یا پسر . اگه کروموزوم y توی خون بود یع ...

همه میتونن اجام بدن عزیزم. یعنی دکتر باید بنویسه یا خودت میتونی بری بدون نسخه پزشک؟

100%هست؟

همه چیز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهر شوهرم سر هر سه تا دخترش جوون میداد برا لواشک .جاریمم سر پسرش عاشق گوجه سبز بود.منم در حال ح ...

اره خواهر منم سر دخترش دیوانه لواشک بود

اما من سر پسرم نه. عاشق شیرینی بودم. و به قول شما گوجه سبز و توت فرنگی . ولی بیشتر گوجه سبز

همه چیز 
ویارت  اگه ماست و سردی جاته پسره چون طبع پسر گرمه .کلا پوستت چرب میشه و انگار گرمیت کرده و دختر ...

من خیلی گرمم میشد سر پسرم. البته تو چله تابستون بود  ولی پدرم درومد انگار حرارت بدنم 100 برابر شده بود . در صورتی که من همیشه دست و پام یخه در حالت عادی

همه چیز 
خو جنسیتت نگفت؟

چرا چون دست نی نی لای پاهاش بود سخت بود تشخیص ولی گفت ۸۰ در صد پسره یه جورایی مطمئن بود البته همسرم هم میگه یه چیزایی دیده

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من خیلی گرمم میشد سر پسرم. البته تو چله تابستون بود  ولی پدرم درومد انگار حرارت بدنم 100 برابر ...

منم تو هوای سرد اینجا انگار آتیش روشن کردن توم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد