2777
2789

من هفته ۱۶ سونو رفتم دکتر گفت به احتمال ۸۰ درصد پسره ...سه ماه اول تهوع شدید داشتم ...الانم همش احساس پری و سنگینی معده دارم...زور خسته میشم ..راه میرم نفس کم میارم انگاری ...خوابم میگیره یهو ...علاقه به شیرینی جات زیاد ندارم...روی پیشانی ام خیلی خشک شده دستام هم همینطور الان که هفته ۱۷ هستم شکم ام تقریبا برآمده شده ولی رو به جلو ..به نظرتان جواب سونو درسته؟؟البته هفته ۲۰ آنومالی اسکن دارم دقیق میگن بهم ولی خب دوست دارم بدونم

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
دوقلو😆😆

اگر پشت سر هم اتفاق افتاده بدون اینکه سوزن رو از رو شکمت ببری کنار دوقلو پسر و دختر هست ولی اگر دوبار متفاوت انجام دادی یه دفعه اش اشتباه بوده یه بار دیگه انجامش بده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من واسه پسرم انقد سبک بودم تو دانشگاه کلاسام از صبح تا شب بود و همش کارگاه بودم بعد پیاده تا دانشگاه و پیاده تا خونه میومدم اصلا انرژیم کم نمی شد خ سبک بودم دوستام بهم می گفتن انگار اصلا باردار نیستی

خدایا خودت مواظب پسرم و دوق
شمافک کنم پسرهست بعده سونو بیاخبربده منتظرتم عزیزم

دو هفته دیگه دقیق متوجه میشم ....حتما میگم بهتون

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

علایم مربوط به جنسیت از ماه سوم به بعد یعنی همون موقع که سونو گرافی جنسیت و  بهت میگه قابل تشخیصه. پس  زیاد ذهن خود تو درگیر نکن. ولی بر اساس تجربه خودم رشد موی پا نسبت به قبل بارداری کم بشه دختر و اگه زیاد بشه پسر به زیر شکمت دست بزن اگه سرد باشه دختر و اگه گرم باشه پسر من سر پسرم پوستم چرب شده بود و الان که بچه دختره خشک شده همینطور موهای سرم.

براخودت چی دراومد؟؟ برامن حلقموبانخ اویزون کردم دایره چرخید.. ینی پسره خخخ

این که بعید بدونم درست باشه 😁

سرچ کن تو نت هم من خیلی خوندم نتیجه گرفتن دیگه نمیدونم که

الان امتحان کردم یکم می چرخه یکم خطی میشه باز می چرخه 😁

شما الان شش هفته ای برات چطور میچرخه؟؟

بچه من زرنگه براهمون خخخ

والا چ بدونم اخه منم تونت خوندم که نوشته بودحلقتوبانخ اویزون کن ببین بچرخه پسربررگرده دختره..