2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل بارداری اینجوری میشم «غیرقابل تحمل»

هم سر پسرم هم سر دخترم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
میشه از علایم بارداریت تو پسرت و دخترت بهم‌ بگی😶😶

علایم بارداری یعنی چی؟؟منکه جفتشونو 6هفته باردار بودم که فهمیدم و بجز عقب افتادن پریودم هیچ علائم دیگه ای نداشتم

ولی تو خود بارداری سر جفتشون اوایل بشدت عصبی و زودرنج و پرخاشگر شدم و غذا نمیتونستم بخورم و از هرچیزی شاید یه کوچولو اونم بزور که زنده بمونم میخوردم اواسط بارداری تا آخرش هم پر خور میشم و همش درحال خوردنم

پسرم رو تو چهار پنج ماهگی حرکتهاشو حس کردم ولی دخترم رو تو دو سه ماهگی

اوایل سر پسرم تهوع نداشتم و فقط کم اشتها بودم ولی سر دخترم همش بالا میاوردم

همینا بذهنم میرسه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
علایم بارداری یعنی چی؟؟منکه جفتشونو 6هفته باردار بودم که فهمیدم و بجز عقب افتادن پریودم هیچ علائم دی ...

من اصلا حالت تهوع ندارم سرحال سر حال تازه ی کمم پر جنب و جوش شدم اگه ترس از نی نی نبود از کوه هم بالا میرفتم ولی نی نی سمت چپه رحمه میگن هر کی سمت چپه دختره راسته؟

من اصلا حالت تهوع ندارم سرحال سر حال تازه ی کمم پر جنب و جوش شدم اگه ترس از نی نی نبود از کوه هم بال ...

نمیدونم دختر من که همه جای رحممه😁😁

البته من با اینحال خداروشکر گوش شیطون کر واقعا حاملگی های راحتی داشتم

سر پسرم که تا شش ماهگیش مدرسه میرفتم هیچکی نمیدونست باردارم بعدش هم مدرسه امو عوض کردم

نمیدونم دختر من که همه جای رحممه😁😁 البته من با اینحال خداروشکر گوش شیطون کر واقعا حاملگی های راحت ...

پسرت کجا بود ببخشیدا چون باراوله دیگه شورشو درآوردم ایشالله بچه دوم ی کم صبورترمیشم😂

پسرت کجا بود ببخشیدا چون باراوله دیگه شورشو درآوردم ایشالله بچه دوم ی کم صبورترمیشم😂

نمیدونم یادم نیست😊😊